Den elegante Banyan armløse sofa

Når det kommer til møbler, tilbyder de tilgængelige designs en uendelig mulighed. Sofaerne er det mest almindelige møbel og det er derfor naturligt at have så mange muligheder at vælge imellem. Men vi formåede at finde en bestemt type sofa, der har et mere ukonventionelt design. Det handler ikke om formen eller de anvendte materialer, men om små detaljer som det faktum at det ikke har nogen våben, og det er så simpelt, det ligner næppe en sofa som vi kender det.

Det er på grund af disse detaljer, at denne sofa har et så kendetegnet udseende. For mig ligner det en slags bænk med højere komfort. Det er faktisk en kombination af dem også. Resultatet er en meget enkel sofa med en minimalistisk træramme med en naturlig finish og flere tykke puder for komfort.

MoreINSPIRATION
  • Elegant Franco Læder Sofa
  • Elegant Hjørne Mezzo Sofa
  • Tænk uden for boksen med en armløs sofa eller loveseat

Den Banyan armløse sofa har et elegant og meget simpelt udseende. Det er enkelheden, der også gør dette stykke så alsidigt. Du kan medtage denne sofa i en klassisk, moderne eller rustik stue, i et soveværelse som et komplementært sæde på dækket, på terrassen, på kontoret, stort set hvor som helst du vil, så længe det er i et beskyttet område. Det er det perfekte eksempel, der viser os, at du ikke behøver udførlige designs til at imponere. Denne sofa ville let blive et omdrejningspunkt i et hvilket som helst rum uden endog at prøve. Tilgængelig her.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar