Hotel Indonesia Kempinski i Jakarta

Taler om luksus steder på jorden, en ven nævnt om Hotel Indonesia Kempinski, som er det første fem stjerner hotel i Indonesien. Beliggende i det centrale forretnings- og ambassadkvarter, er det luksuriøse indonesiske hotel det sted, der balancerer sofistikering og elegance. Denne fuldt restaurerede historiske bygning vender direkte mod den ikoniske springvand og velkomststatuen, og er genoplivningen af ​​det første femstjernede hotel i Sydøstasien.

Hotellet byder på 289 smukke værelser og suiter indrettet med detaljer inspireret af moderne indonesisk kunst og stil. Den overdådige præsidentsuite har sit eget private spa, en cigar lounge og en bar. Alle værelser har eget design, en blanding af træmøbler, moderne apparater, fantastisk udsigt og masser af spejle, der skaber illusionen af ​​et større rum.

MoreINSPIRATION
  • Det drømmende Kempinski Hotel Bahia resort
  • Stilfuld afslapning på W Hotel i Indonesien
  • Udsøgt Split Level Hus i Jakarta, Indonesien

Som du måske ved, anses lilla som den kongelige farve, et symbol på velfærd og elegance; så jeg håber du opdager de subtile lilla detaljer fra tæpper, sengetøj og møbler. Placeret på 7th gulvet i Ganesha-fløjen, er den stilfulde Executive Club Lounge det ideelle sted for gæster at slappe af og møde nye mennesker, men med en samlet plads på 62 personer er der også et perfekt sted for private møder, en absolut himmel for forretningsrejsende og travle ledere.

Dette enestående hotel forpligter sig til at tage sine gæster til en uforglemmelig gastronomisk oplevelse, præsenteret med lidenskab og sat i en elegant atmosfære. Kirsebæret på toppen af ​​kagen er den fantastiske swimmingpool på taget, et sted der gør det muligt at se den smukke udsigt omkring hotellet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar