Den geniale og sindbøjede Wormhole Chair

Wormhole Chair er et af de mest kreative og geniale møbler. Mere end det er det en meget praktisk og funktionel stol. Wormhole er en fladpude stol med et meget simpelt, men meget kreativt design. Stolen blev oprettet af Moskva-baserede designede Igor Lobanov. Navnet på stolen er meget suggestivt for dets design.

Wormhole-stolen består af to identiske rammer. Racetrack-formede stykker har et elastisk materiale, og de har lynlåse kører rundt om deres kanter. Stykkerne har også to huller i midten. For at skabe stolen skal du bare folde hvert stykke i en C-form. Derefter zip på indvendig cirkel til den ene fra den anden side. Derefter er alt du skal gøre, at lynlåse de to stykker sammen, og du får Wormhole Folding Chair.

MoreINSPIRATION
  • Den geniale P-d lænestol af Martin Ballendat
  • Foldestolen til små rum af Monstrans
  • Den Enormous Chair af Piet Hein Eek

Ikke kun, at stolen har et meget kreativt design, men det er også et meget praktisk møbel. Det er ideelt til et moderne, men lille hjem. Stolen er meget nem at opbevare, når det ikke er nødvendigt. Det er et fantastisk ekstra sæde, og det har et rigtig interessant udseende. Det er et afslappet møbel, som hurtigt kan blive et centerpiece. Wormhole-stolen har farverige lynlås og fås i tre farver: blå, hvid og gråfarvet. Brug dem separat af form et sæt. Stolene er praktiske og komfortable, og de gør også store accent stykker.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar