Den åbne dør-virksomhed kontor interiør design

For et år siden flyttede konsulentfirmaet i strategisk kommunikation og offentlige anliggender Links Associates, der blev grundlagt af den tidligere udenrigsministers talsmand Corina Vintan, i en historisk villa på det rumænske marked. Bygningen blev renoveret og dekoreret med "instruktioner" for at sikre en arbejdsplads miljø, men også en følelse af familie. "I sidste ende bruger vi mesteparten af ​​tiden, nogle gange 10-12 timer, så det er vigtigt, hvordan vi føler her," forklarer lederen beslutningen om en historisk villa, der er arrangeret alene.

De ti medarbejdere i Link Associates-selskabet har i øjeblikket et nettoareal på 300 kvadratmeter, der afholdes på tre etager. Villaen på Nicolae Iorga Street blev bygget i 1896. Den rumænske stil villa blev restaureret på ydersiden og loftet blev rejst, så det kan beboes. Ejeren tog dog hånd om de fleste originale elementer af bygningen, såsom komfur, trægulve og trapper.

MoreINSPIRATION
  • Rackspace hosting firma kontor interiør design
  • Bank Office Interior Design i Belgien
  • Microsoft Romania Office Interior Design

Corina Vintans kontor er dekoreret med malerier og billeder, som lederen elsker, men det vigtigste element på kontoret er hendes "kollega", Teddy, en isbjørn købt fra London med en "særlig lejlighed". På Corina Vintans skrivebord er et symbol på hvad der betragtes som "mandens bedste ven". Corina passion for hunde går længere end det, hun ejer også to Huskys, som hun bringer til kontoret lejlighedsvis. I kælderen af ​​bygningen er spisestuen og nogle kontorer. En ulempe ved kontoret, sagde lederen, er parkering, men teamet Links Associates købte fire parkeringspladser. {Fundet på wallstreet}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar