Osthang skisportsstedet af Daniel Fagerberg Arkitekter

Dette er skisportsstedet Osthang. Det ligger, som du nok gættet, i Osthang, i Ramundberget, -Bruksvallarna, -Härjedalen, -Sverige. Det er en interessant struktur, og det var et projekt af Daniel Fagerberg Arkitekter. Anlæggets opførelse blev afsluttet i 2007.

Ejendommen foranstaltninger i alt 1226sqm.The planer til dette projekt blev foretaget i april 2006. Holdet af arkitekter arbejdede tæt sammen med kunden og i april 2007 de første lejligheder blev afleveret. Bygningen er organiseret langs bjergsiden og en gård blev også skabt. Projektet omfatter faktisk fire særprægede bygninger. De er opdelt i tre lejligheder over to etager og en hems. Der er også et ekstra hus, der huser to lejligheder.

MoreINSPIRATION
  • Casta Diva Resort nær til Milano
  • Four Seasons Resort Seychellerne
  • Farmhouse omdannelse til to lejligheder af bunq arkitekter

Udformningen af ​​dette projekt er baseret på den traditionelle opfattelse af et lofthus. De fire bygninger er konstrueret ved hjælp af kryds lamineret træ og granpanel. Selv om inspirationen var traditionel, er den nye skabelse moderne. Det overordnede design er meget enkelt, uden brugervenlige detaljer eller arkitektoniske dekorationer. Hvad angår indretningen, er det varmt og hyggeligt, hvordan et skisportssted skal være. Det er et sted, hvor du kan slappe af og være hyggelige efter en lang og sjov dag udenfor. Det er her, du kan gå for at have lidt varm chokolade om dagen og nyde en lang og behagelig nat. {Fundet på archdaily og billeder af PederSundström}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar