10 klassiske misforståelser af arkitekter

Mens hvert erhverv indeholder visse stereotyper, har arkitekter tendens til at være lige deroppe med ingeniører, når det kommer til misforståede forestillinger. Billedkilde: Chicago

Når du tænker på en arkitekt, hvad er det første, der kommer til at tænke på? Vi vedder på, at det er en af ​​disse top ti klassiske misforståelser, som vi har lavet sammen nedenfor. Mens hvert erhverv indeholder visse stereotyper (og nogle kan være gyldige), har arkitekter tendens til at være lige deroppe med ingeniører, når det kommer til misforståede forestillinger.

Se på vores liste over ti klassiske misforståelser af arkitekter for at se om nogen er dem, du holder, og måske overveje, om disse virkelig er gyldige ideer, eller er de myter, der skal debunked?

Se på vores liste over ti klassiske misforståelser af arkitekter. Overvej, om disse er virkelig gyldige ideer, eller måske er de myter, der skal debunked? Billedkilde: Hammer og hånd

1) Arkitekturen er til mænd

Der er så mange misforståelser af arkitekter, men måske er det den første, der skal debunked. Selv om det er sandt, at arkitektur er et manddom domineret felt, er det ikke sandt, at det er en karriere udelukkende for mænd.

Store kvindelige arkitekter får endelig deres opmærksomhed med kvindelige arkitekter som Teresa Borsuk, der modtager 2015 Woman Architect of the Year-prisen. Kvinder har helt sikkert et sted inden for dette designområde.

Selv om det er sandt, at arkitektur er et manddom domineret felt, er det ikke sandt, at det er en karriere udelukkende for mænd. Billede Kilde: Manson

2) Arkitekter er rigelige

Desværre er det ikke sandt. På trods af årets hårde arbejde i skolen betaler alle deres studier ikke af i bankbalancens forstand. På trods af den generelle tankegang er arkitekter ikke betalt som læger, de tjener en god indkomst, men ikke en, der vil gøre dem velhavende.

Den gennemsnitlige årsløn i 2013 var $ 74, 110 USD, hvor de 10% optjener $ 119.370 USD årligt, og bunden 10% tjener $ 44, 930 USD årligt. Som du kan se, vil du helt sikkert ikke være fattig, men du vil heller ikke være velhavende.

På trods af den generelle tankegang er arkitekter ikke betalt som læger, de tjener en god indkomst, men ikke en, der vil gøre dem velhavende. Billedkilde: E-Arkitekt

3) Arkitekter er bygherrer

Arkitekter bruger værktøjer, men ikke hammere. Arkitekter designer bygningerne, de bygger dem ikke. Deres designs og tegninger afleveres til bygherrer / udviklere, der så bringer designet til at virke.

Ja, dette kræver et tæt forhold mellem arkitekterne og bygherrerne, men den endelige struktur er skabt af bygherren / bygherren. Skal vi nævne lønnen til en udvikler? Nej, det kan nok forstyrre arkitekterne, der læser dette.

Arkitekter bruger værktøjer, men ikke hammere. Arkitekter designer bygningerne, de bygger dem ikke. Billedkilde: Byvinkler

4) Arkitekter er James Bond Cool

Mens mange arkitekter ikke vil have os til at forkaste denne klassiske misforståelse, ønsker alle at være slanke og seje som James Bond-men arkitekter er ikke de excentriske, kølige cigarrøgningstegn, som offentligheden har forestillet dem om at være.

Beklager, de er bare gennemsnitlige mennesker som resten af ​​os, sidder ved bordene (måske i en kabine), klemt over computere og arbejder normalt på minut detaljer om et projekt.

Arkitekter er ikke de excentriske, kølige cigarrøgningstegn, som offentligheden har forestillet dem om at være. Billedkilde: Prentiss Architects

5) Arkitekter er introvert

Forkert! Arkitekter har ikke råd til at være introverts - deres design ideer ville aldrig springe fra blueprint til virkelighed, hvis de var stille og genert.

For at få deres designs accepteret og taget seriøst, og for at have bygherrer følge deres design-arkitekter skal være højt og stolte. En genert arkitekt vil kæmpe på dette område, da jobbet er stærkt afhængig af kommunikationsevner hos kunder, designere, bygherrer, entreprenører, offentlige osv. ...

For at få deres designs accepteret og taget seriøst, og for at have bygherrer følge deres design-arkitekter skal være højt og stolte. Billedkilde: Msaofsa

6) Det er et glamourøst job

At blive den næste Frank Lloyd Wright virker glamourøs, ikke? Ja, det må have været glamourøst at være en berømt arkitekt, der skabte nogle af de mest geniale strukturer, men det er ikke virkeligheden for den daglige arkitekt.

De fleste arkitekter har travlt med at udarbejde detaljerne; møde byens embedsmænd forsøger at springe igennem bureaukratisk bureaukrati beskæftiger sig med byggekoder begrænses af en kundes budget eller besøger entreprenørsteder - intet om disse opgaver er glamourøst. Mens nogle arkitekter har chancen for at rejse, er det ikke så almindeligt, som nogle måske tror.

Selvom det kan være glamourøst at være en berømt arkitekt, er det ikke virkeligheden for den daglige arkitekt. Billedkilde: Markoff-Fullerton

7) Arkitekter er kreative kunstnere

Mens mange arkitekter går ind i skolen, mener de, at de har brug for utroligt kreative kunstneriske færdigheder - det er simpelthen ikke et jobkrav. Arkitekter behøver at være kreative problemløsere, men de behøver ikke Picasso's færdigheder.

Faktisk involverer mange af deres arbejde grundlæggende geometri færdigheder, som på ingen måde er kreative. Og computerstøttet design (CAD) har stort set overtaget blyanten og papiret, så de fleste gange bliver arkitekter klemt over computere i stedet for at tegne deres eget design.

Arkitekter behøver at være kreative problemløsere, men de behøver ikke Picasso's færdigheder.Billedkilde: Atasadero Glass

8) Arkitekter arbejder alene

Ligesom de fleste projekter er arkitektur ikke en eneste persons arbejde - det tager et hold. Der er normalt dusinvis af mennesker involveret i de større projekter (praktikanter, modeller, CAD-designere, mennesker på marken osv.)

Mens de fleste designfirmaer har et forvaltningsprincip: en person, der letter designen; de er normalt ikke de faktiske designere. Det er snarere det lavere totem personale, der skaber designet, men nogle gange bliver forvaltningsprincippet "The Architect", der designede bygningen. Vi ser, hvordan det kan være frustrerende for resten af ​​holdet. Bare ved at når du læser i et blad om "så og så var arkitekten", var der sandsynligvis mange flere involverede personer end den ene person, der er nævnt i artiklen.

Ligesom de fleste projekter er arkitektur ikke en eneste persons arbejde - det tager et hold. Billedkilde: Pastiche of Cape Cod

9) Arkitekter kan få dig materialerne

Arkitekter design, som vi nævnt ovenfor, er de ikke byggerne af deres design; Derfor er de ikke mæglere for de materialer, der anvendes i et projekt.

De kan kun antyde, hvilke materialer der bedst passer til designet, og måske nævne en mulig kilde til sådant materiale til bygherrerne, men bygherrene har formentlig allerede deres egne materielle kilder og måske deres egne ideer om hvilke materialer der fungerer bedst.

Arkitekter design, som vi nævnt ovenfor, er de ikke byggerne af deres design - de er ikke mæglere til de materialer, der anvendes i et projekt. Billede Kilde: Demetriades

10) Alle arkitekter er lige kvalificeret

De gik alle i skole for at få samme grad, ikke? Så de bør alle være lige kvalificerede til opgaven ved hånden? Forkert. Ja, arkitektur er en videnskab, men der er mange ideologier, som kan ændre måden, som en enkelt virksomhed nærmer sig dit job.

Se efter deres individuelle tidligere erfaringer: Hvad er de fremherskende i kommercielle eller boligmæssige eller grønne design mv? Spørg hvordan de nærmer sig et job, hvad er deres arbejdsgangsproces, hvordan ser deres tidligere projekter ud? Ingen to arkitekter eller arkitektfirmaer er ens, så vælg den der passer bedst til dine individuelle behov.

Arkitektur er en videnskab, men der er mange ideologier, der kan ændre måden, som en enkelt virksomhed nærmer sig dit job. Billedkilde: DTC Portland

Wow! Der er mange misforståelser om arkitekter. Gør nogen af ​​disse ring sande for dig? Vi tror, ​​at arkitektur stadig på trods af alle op- og nedture i dette fagområde fortsat er et fantastisk arbejde, hvorved du kan blive kendt for dine unikke og kreative design evner.

Hvad synes du den mest almindelige misforståelse af arkitekter er?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar