Lille Loft i Taipei er fuld af klare rumlige løsninger

Vi har alle vores egen forestilling om, hvad en lille lejlighed ser ud. For nogle er 22 kvadratmeter utilstrækkelige til noget hjemme-relateret, mens for andre er dette rum nok til grundlæggende levende funktioner. Men hvad kunne du gøre med et så lille rum, og hvordan kan det organiseres og designes, så det er mest praktisk og behageligt at leve i?

For at besvare disse spørgsmål har vi brug for et eksempel, og vi har lige fundet den perfekte: En lille lejlighed beliggende i Taipei, Taiwan. Det måler kun 22 kvadratmeter og har en højde på 3,3 meter. Dens interiør blev organiseret og dekoreret af A Little Design.

For at maksimere det anvendelige rum og for at få mest ud af lejlighedens højde valgte designerne at give det et mezzaninniveau. Her er det sovende område placeret. Der er et sæt trapper, der fører op her og soveområdet er åben for at gøre det muligt at føle sig mere rummeligt.

Faktisk er hele lejligheden lys og rummelig på trods af dens små dimensioner. Det har alle de grundlæggende funktioner som et køkken, et soveværelse, et opholdsområde, spiseplads og endda et arbejdsområde. De interagerer med hinanden på en sømløs og naturlig måde.

Der er også masser af opbevaring herinde. Den kommer i forskellige former som de åbne hylder anbragt lige under loftet. De blev placeret her, så lejligheden kan udnytte sin højde fuldt ud og spare en lille smule gulvplads.

MoreINSPIRATION
  • Tiny Taipei Flat Fuld af klare design strategier
  • Lille lejlighed med geniale opbevaringsløsninger
  • Fleksibel familie lejlighed fuld af originale designløsninger

Klienterne og designerne blev enige om, at lejligheden behøvede at se og føle sig åben og fleksibel og fokusere på det grundlæggende. Møblerne er bestemt meget funktionelle, men det skiller sig ikke meget ud. Der blev også lagt stor vægt på komfort. Lejligheden var nødvendig for at tilfredsstille brugerens behov.

I dette tilfælde ønskede ejeren et fuldt udstyret badeværelse med et stort badekar, tilstrækkelig opbevaring og en stue med en behagelig sofa og et spisebord. Et køkken skulle også være til stede, så designerne valgte et åbent plandesign med indbyggede møbler og minimalistiske møbler.

Til badeværelset blev der brugt et badekar og brusebad combo. Dette hjalp med at spare plads, hvilket var vigtigt, især efter at indretningen af ​​rummet blev omkonfigureret for at gøre plads til en vandvarmer. Skydedøre og spejle hjælper også visuelt at forstærke dette rum.

Mezzanin-niveauet indbygger sengen og et skrivebord, og trappen bruges til at skjule noget ekstra lagerplads. De høje hylder kan nås via en stige.

Selv om lejligheden er lille, har den et lyst og luftigt udseende. Forvaltningen for at få det til at ske var ikke let, men designerne sørgede for at bruge hvert trick i bogen. De valgte farver, der er lyse og neutrale som hvid og naturlig eg for en varm og indbydende atmosfære, og de valgte altid at stable ting i stedet for at vælge en mindre version af hensyn til rumseffektivitet og funktionalitet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar