Toy Heaven - designet af Elia Felices

Elia Felices ramte virkelig temaet for denne legetøjsbutik på. Hun forstår virkelig hvordan børnene ser verden. Alt om legetøjsbutik antyder en fantasiverden, et land hvor alt er muligt, og det er attraktivt for børn, røv og voksne. Faktisk kan man bare se på billederne tage dig tilbage til din barndom, når du altid har forestillet dig et sted som dette.

Billederne repræsenterer faktisk det indre af en legetøjsshop i Barcelona, ​​og atmosfæren inde i dette sted er virkelig fortryllende. Det er en fantasiverden, et rum fuld af magi og overraskelser. De sjove lyse farver, der bruges i designet, fylder dig med energi og lokker dig inde i butikken. Alle møblerne var eksklusive og specielt skabt til dette projekt. Med en legetøjsbutik, der ligner dette, er der ingen måde, du nogensinde vil have brug for kunder. Børnene vil absolut elske dette sted! Det er som et drømmeland.

MoreINSPIRATION
  • Eastern Design Office Designet MOSTIP Shoe Shop
  • Trailer wrap projekt af Michael Hughs
  • Puma butik indretning i Amsterdam

Hvis du vil gøre dit barn lykkeligt, bring ham til dette sted. Hans ansigt vil øjeblikkeligt lyse op, når han hører nyhederne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar