Trekantede boliger: Funky Exterior Shapes

Vi er alle vant til Cape Cod stilarter og boxy former når det kommer til vores hjem. Det forventes, og det er traditionelt, og det er sjældent, at vi ser noget anderledes, når det kommer til en bygning eller et stykke arkitektur. Men hvad med de hjem der viser lidt mere form end det sædvanlige, firesidede udseende? Tag et kig på disse magiske, skæve og unikke trekantede boliger, og hvordan de styler deres funky ydre form.

1. fundet i norge

Måske ikke ved første øjekast, men på den dobbelte tager du af dette smukke hjem, vil du hurtigt indse, hvor specielt det virkelig er. En trekantet form betyder ikke lille.

2. fundet i danmark

Igen er dette hjem ikke udadvendt trekantet, da det er i en vandret udgave. Men det er glat, det er moderne og det er perfekt til et par, der ønsker at lave en erklæring.

3. Fundet i Pyrenæerne.

Vi elsker dette maleriske og sødt trekantede hjem. Det er sommerhus-esque med en smule moderne kant, som er perfekt til et inspirations- og hvilested.

4. Fundet i Japan.

Lidt industrielt i stil og enestående i form, ligesom alt andet, ved dette hus, hvordan man kan bringe kanten på kantene. Og vi elsker placeringen af ​​vinduerne, dørene og den fantastiske lille gårdhave, der findes indenfor.

5. fundet i belgien

MoreINSPIRATION
  • Funky Udvendige Farvekombinationer
  • Smukke, inspirerende Beach-Style Homes
  • Indretningsdesign til eksklusive og unikke boliger

Et af mine yndlingsdesigner, dette hus maskerer gammelt og nyt i den mest perfekte måde. Det ekstra rum, der er bygget til siden af ​​indgangen, tilføjer en traditionel appel, der gør hele hjemmet så meget mere hyggeligt.

6. fundet i U.S.

Dette hjem handler om dybde og opfattelse. Med en lille hældning og et spidst tag er det absolut alt andet end forgettable.

7. Fundet i Island.

Selv de mest landlige destinationer, er stil værdsat. Tag denne hytte på Island for eksempel, selvom den er i et tilsyneladende øde område, har det stadig pop og pizazz af noget unikt.

8. Fundet i Denver.

Mere end blot en a-frame inspiration, er dette hjem et stykke arkitektonisk kunst. Trekantet er form, men næsten i smeltet form, vi elsker det unikke i dette hus.

9. Fundet i Portugal

Smukke farver, kulturelle i vibe, dette hjem fundet i Portugal er noget, vi alle bør tage i og værdsætte. Hvorfor ikke tage et stykke af dette hus og indarbejde sin livlighed i vores egen?

10. fundet i U.S.

Selv om det ikke er helt trekantet, har det den velbesøgte inspiration, der gør den unik og fuld af personlighed. Med victoriansk stil er det et charmerende stykke arkitektur, der passer til dem der elsker eklektisk stil.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 og 8.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar