Tribeka Bath Tilbehør

Vi, folk, plejede at være så simple i fortiden. Men da vi blev mere og mere civiliserede, havde vi også brug for flere og flere ting. Det forklarer, hvorfor du har brug for så mange små ting i huset, selv i badeværelset, hver vare har sit meget veldefinerede formål. Så du er klar over, at du har brug for flere ting, hvis du er kvinde, fordi du skal gemme sminken og bomuldskuglerne, der bruges til at fjerne sminke og væv og sæbe og alle andre ting.

Nå, hvis du køber alle disse ting i tur og bringer dem sammen, vil dit badeværelse se ud som et vanvittigt puslespil med bit colous og modeller. Så jeg tror, ​​det ville være en god idé at købe et sæt, der indeholder alle de badeværelse tilbehør, du har brug for, og de vil være ens og have samme mønster og stil. Og alt vil se meget bedre ud. Tag et kig på dette sæt af Tribeka Bath Tilbehør og jeg er sikker på at du vil se mit punkt.

Hele sættet er lavet af keramik og er lavet specielt til badeværelset. Designet er enkelt, men stilfuldt, og den søde blå søfarbe kontrasterer smukt med de sorte fælge. Sættet indeholder: en sæbe skål ($ 15), en bomuldsburk ($ 21), en tumbler ($ 21), en tandbørsteholder ($ 21), en lotion dispenser ($ 25), en bakke ($ 30) og en affaldskurv ($ 75). Du kan dog kun købe de varer, du har brug for fra ABC Home.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar