Ultramoderne belysningsdesign af Ingo Maurer

Der er virkelig mange meget forskellige designs, når det kommer til lamper, vedhæng og andre lysarmaturer. Der er alle slags inspirationskilder, der er synlige i det færdige design. Andre design er bare lidt mere abstrakte. Ingo Maurer, designer af de næste tre lysarmaturer, har kombineret meget pænt de to begreber abstrakt og fantasi. Resultaterne er fantastiske, som du selv kan se fra billederne.

Det første design hedder Johnny B Butterfly og det har et meget magisk udseende. Det er virkelig intet andet end en hængende pære, der er pakket ind i en hvid Teflon-skygge. Men de mest imponerende elementer er de smukke sommerfugle og ildfluen, der synes at være blevet trukket der af det smukke lys. Dette er min favorit pendant lampe hidtil. Det andet design har flere disklignende aluminiumstrukturer, der tilsyneladende blot flyder i luften. De minder lidt om ufoerne. Endelig er det sidste design, der præsenteres her, en blomstlignende lampe med syv pærer med gåsfjærvinger. Denne ene hedder syv af muren.

MoreINSPIRATION
  • 3 Eye-Catching Ceiling Lighting Designs til moderne smag
  • Eye-Catching Industrial-Style Belysningsarmaturer
  • Carmen-Beautiful Metal Lighting af FontanaArte

Hvert af disse designs er magisk og meget unik. De ville gøre et fremragende valg til et moderne hjem. Med lamper og vedhæng som disse, behøver du ikke mere tilbehør. Dit indretning vil være komplet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar