Uventede Design Twists: Monte Serino Residence i San Francisco

Moderne husarkitekter afsluttede designet til Monte Serino Residence, et moderne tilbagetog i San Francisco, USA. Boligen består af en række åbne og lukkede rum, der er opbygget på to niveauer og har en tæt forbindelse til det omkringliggende landskab. Bagsiden af ​​huset åbner op mod en stor uendelig pool og det frodige grønne forbi, mens laterale synspunkter afslører nabostaten. Glasdøre, vinduer og et uventet tomrum (formgivning i en kreativ terrasse) på andet niveau kontrasterer visuelt med trævægspanelet.

En åben planløsning med højt til loftet sætter tonen til en overdådig atmosfære. Hvert interiør ser ud til at ekspandere udendørs og slå sammen med de naturlige farver i miljøet. Træ er til stede overalt og understreger den traditionelle karakter af nogle af de mindre værelser. Beton og stål tilføjer et dynamisk twist til ordningen. Store korridorer indrammet af bogreoler sikrer overgang mellem mellemrum.

 

 

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar