10 unikke poolkoncepter, der gør en splash

Jeg tror vi kan alle enige om, at en swimmingpool fuldender et hus på en unik måde, og selvom at have et, er det ikke ligefrem et symbol på luksus længere, er der stadig en vis stolthed i at kunne sige at du har en pulje, især hvis det er en så fantastisk som dem vi skal vise dig nedenfor. Disse unikke pool ideer viser os grundlæggende, at hvis du vil have noget at være specielt, skal du tilpasse det. Uden yderligere ado er her 10 af de mest fantastiske og unikke pools derude.

Designet af arkitekt Ramon Esteve er dette ikke kun en ekstra funktion til et hus, men faktisk en integreret del af bygningens design. Den mest usædvanlige detaljer om det ville være at du kan se indersiden af ​​poolen indefra i huset. Hertil kommer de fantastiske udsigter, der kan beundres af både indendørs og udendørs rum og det faktum, at poolen er enorm, og ting begynder at blive meget klare: alt i alt. dette er et fantastisk hus.

Patkau Architects designet også en smuk fantastisk pool. Dette er en bolig beliggende i Vancouver, Canada. Det er en høj struktur med de fleste af dens funktioner og udendørs underholdning rum ligger over jorden. Faktisk er denne unikke pool fastgjort til siden af ​​huset på anden sal, hvilket er temmelig imponerende. Men det er ikke alt. Den sejeste ting om den er glassbunden, som lader dig se indersiden af ​​poolen nedenunder og tillader også det naturlige sollys at blive filtreret gennem vandet og projiceret i rummet nedenfor.

Som det viser sig at være i stand til at se inde i poolen fra siden eller nedenunder er noget, vi er fascineret af, så her er endnu et eksempel på en unik pool, der var designet med denne detalje i tankerne. Det er poolen designet af CplusC Architectural Workshop til en bolig i Australien. Det er en lap pool, så det er lang og smal, og det er dybest set en stor gennemsigtig vandtank, som et menneskeligt akvarium, som man kan se på fra stuen.

The Jellyfish House designet af Wiel Arets Architects har en af ​​de mest fantastiske pools nogensinde. Først og fremmest er dette en cantilevering-pool, som er ret cool på sig selv, men mere end det har poolen en gennemsigtig bund, som gør det muligt for solens stråler at gå gennem vandet og skabe en meget smuk effekt på det åbne stueområde lige under .

MoreINSPIRATION
  • Bedøvelse pool hus afspejler det elegante design af sin hovedbolig
  • Havrehus: Spektakulært opholdssted med tagterrasse og infinitypool
  • Moderne Soho bolig med indendørs pool nu for $ 100.000 om måneden

En kølig ting om cantilevering pools er, at de normalt er placeret på en måde, der udsætter dem for panoramaudsigt, ligesom i tilfælde af Villa K designet af Paul de Ruiter Architects. Puljen er lang, rektangulær og delvis cantilevered over kanten af ​​stedet. Hvad der er usædvanligt om det er placeringen i forhold til huset. Med andre ord sidder poolen vinkelret på bygningen.

Der er mange fordele forbundet med svømmebassiner generelt, men der er også begrænsninger at overveje. En af de største begrænsninger er, at puljer normalt er beregnet til huse, ikke lejligheder. Selvfølgelig, hvis du bor i en lejlighed, og du virkelig vil have en pool, kan du få det til at ske, som bevist af arkitekt Fernanda Marques, der var ansvarlig for at omforme denne lejlighed fra Sao Paulo. Ikke alene har lejligheden nu en unik pool, men denne funktion tjener også som et centerpiece til stuen.

Nogle puljer er specielle på grund af deres størrelse, form eller design, mens andre skiller sig ud på andre måder. Dette er for eksempel et unikt pool koncept lavet af forsendelsesbeholdere. Denne inspirerende og spændende ide kommer fra Modpools. Deres pools er lavet af forsendelsesbeholdere, der måler 2,4m x 6m og kan transporteres til stort set alle steder. De kan også nemt flyttes, hvis det er nødvendigt, hvilket adskiller sig fra stort set alle andre typer af pool derude. Dimensionerne er også perfekte selv for små baggårde plus designen er heller ikke til lurvet.

Den næste unikke pool, vi vil vise dig i dag, er designet til Jungle House af Studio MK27. Det er en uendelig pool beliggende på husets tagterrasse, som faktisk giver mening i dette tilfælde, fordi huset sidder i en lille rydning omgivet af regnskoven tætte vegetation. En grundpulje ville ikke give mening, medmindre træet ville have været skåret ned. Ved at sætte puljen oven på huset sørgede arkitekterne for at få det meste ud af udsigten såvel som masser af sollys. På samme tid er der en god mængde privatliv, selv her op, da træetræerne vokser højere end huset.

Taler om rooftop pools, Aamer Architects designet også. Vi taler om en bolig i Singapore, som er som en bro mellem to volumener. Projektet var ret specielt i den forstand, at ejeren købte plottet ved siden af ​​sit eget hus med det formål at samle tre boliger, så hele familien kunne være sammen. Den nye struktur skulle være synkroniseret med de to eksisterende bungalows, og det dikterede delvist placeringen af ​​poolen på husets tag.

Sidst men ikke mindst, den unikke pool af en villa beliggende i en luksus golf og strand resort i det sydlige Portugal. Hele projektet blev gennemført af ARQUI + Lda.Huset er U formet og danner en gårdsplads. På denne gård er der en ophængt pool, der tjener som hele foklens hovedbrandpunkt. Dette er mere end en pool, det er også en skulptur. Vandet kaskader ned fra den suspenderede pool til en reflekterende pool beliggende lige under den. Denne kombination er spektakulær på mere end en måde, idet begrebet unik pool er på et helt nyt niveau, som blander udseende og funktionalitet på kunstnerisk vis.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar