Vintage Oak Whisky Barrel Coffee Table

Det er altid at foretrække at have et originalt møbel, som noget alle har. Det er særligt nemt at lave det med sofabord, fordi der er så mange forskellige designs. I dag stødte vi på et meget interessant sofabord, et som vi aldrig har oplevet før. Det er et meget originalt og genialt sofabord, der var lavet af en whisky tønde.

Dette sofabord var engang en fixtur i et Tennessee-destilleri. Det plejede at tjene som whisky tønde, en fælles ting, men ikke noget, du ville medtage i dit hjem indretning. Efter det gjorde sin tid som whisky tønde, blev denne vare omdannet til et meget smukt og originalt sofabord, et vidunderligt møbelstykke til huset. Den repurposed whisky tønde var lavet af egetræ, et stærkt og slidstærkt materiale. Som du kan forestille dig, skulle kaffebordet være håndlavet.

MoreINSPIRATION
  • Trængende møbler stykker lavet af whisky tønder
  • Sofia sofabord
  • Moderne sofabord med funktionel opbevaring inde

Whisky tønderen har en rummelig bordplade og indeholder i øjeblikket også et generøst opbevaringsområde. Ideen var genial og klog og resultatet var dette unikke møbel, der ville se vidunderligt ud i enhver indretning. Bordet koster $ 795, og det måler 18-1 / 4 "H x 42-1 / 4" L x 31-1 / 2 "W. Det er alle lavet af et stykke og det tilføjer en rustik charme til værelset. Det har en vintage look både på grund af designet og det faktum, at det blev lavet af en tønde.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar