10 Walk In Shower Designs til opgradering af dit badeværelse

Badeværelser er vanskelige ting at designe, især når du kigger på dit mesterbad. Målet er ultimativ afslapning med produktivitet smidt ind. Så du starter din liste over must have, før du selv vælger flisen; toilet for nødvendighed, dobbelt vask til bekvemmelighed, bad til afslapning, men hvad med brusebadet? Det ville være lettere på budgettet og pladsen til at fordoble det med karret, men det gør dine valg ret begrænsede. Derefter vandrer dit sind automatisk til walk in shower designs? Du må ikke smide ud, fordi du måske må lave en lille finagling i din grundplan for at gøre det tilpas, du vil helt sikkert have gavn af at have din karbad og brusebad adskilt. Tag et kig på disse 10 walk in shower designs for at opgradere dit badeværelse.

Du må indrømme, en walk in shower er bare en spa følelse funktion i ethvert badeværelse. Det taler til din voksne sjæl for at tage din tid under vandfaldet. Eller i det mindste bør det fordi det ikke er det, vi alle vil have vores badeværelser til at føle sig som?

Husk at beslutningen om at få dobbelt forfængelighed for nemheds skyld? Nå, en gåtur i brusebad giver dig mulighed for dobbelt bruserhoveder. Det betyder at du og din betydelige andre kan gøre sig klar til arbejde i dit eget tempo, og ingen venter på vand.

Måske sidder du der og ryster på hovedet og tænker på, at dit badeværelse er for lille. Tværtimod! En walk in shower giver dit badeværelse en illusion af mere plads på grund af dets åbne glasdøre. Du kan se fra væg til væg i modsætning til brusere, der kræver et gardin.

Taler om små badeværelser er walk in showers den perfekte løsning til de ulige hjørner under tagene på dit loftsbad. Da glas og fliser nemt tilpasses, betaler du ikke så meget af dit budget til et brusebad, der passer perfekt.

MoreINSPIRATION
  • 10 walk-in shower design ideer, der kan sætte dit badeværelse over toppen
  • 12 Smuk tur i brusere for maksimal afslapning
  • Fordele og ulemper ved at have en walk-in bruser

Ikke alle har et lille badeværelse til at kæmpe med. Hvis du bare ruller i gulvplads, overveje at adskille dit bad fra din bruser ved at installere en tur i badet i hjørnet. Det er sikker på at hjælpe med at fylde dit rum og gøre det så luksuriøst som muligt.

Hvem elsker ikke et sømløst trægulv? Når du planlægger dit badeværelse, skal du overveje at bruge en træudseende flise. Du kan få den installeret fra hjørne til hjørne, selv gennem dit brusebad design, og få dit rum til at se ekstremt moderne og problemfrit.

Hvis du foretrækker at skjule dit brusebad væk, er det tid til at bygge en mur. Installer din walk in shower bag din forfængelighed. Det kræver ikke meget mere plads, du allerede har, men det vil gøre dit badeværelse ser aldrig ende. Præcis den slags dyre badeværelse vi alle ønsker en dag.

En brusebad er ikke påkrævet at have glasdøre. Du kan altid bygge bruservægge for at skabe en lille skjulkrog til brusebadssang eller brainstormingstimer. Dette er især nyttigt for hjemmet, der kun har et badeværelse til hele familien.

Elsker du flisen i dit badeværelse? Gør dit brusebad en tur i design med en glasdør, og du kan se dit elskede mønster endnu mere end før. Og hvorfor ellers ville du have flise, men at se på det?

Mange gå i brusere har flise, der ikke er smukt overhovedet. Hvis du kigger på din brusebad i fortvivlelse, giv dig et bedre budget og retil din walk in shower med et design, der gør dit hjerte lykkeligt. Fordi vi skal gøre vores bedste for at gøre selv de væsentlige stykker af vores hjem til smukke ting, vi elsker.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar