Baggrunde dekorationer; Åbning af endeløse muligheder ...

Taler om indretninger, fremkomsten af ​​moderne arkitektur har åbnet en helt ny måde at eksperimentere på og gøre ting, der aldrig var tænkt muligt før. Men de fleste af de indvendige værker er stadig afhængige af ældre og traditionelle midler. Vi stiller stadig malinger og wallpapers på vores vægge, men ændringen her er, at deres brug har set en virkelig radikal forandring og nu udnyttes på måder aldrig før.

Baggrunde kan bruges til at dekorere mere end blot lette vægge i huset. Alt ét behov er at lade deres fantasi løbe vildt; ikke kun får vi væggene til at ligne den måde, vi vil have; noget maleri kan aldrig udrette helt; men vi kan også spruce op tilbehør som møbler. Brug af skrot til at dekorere hushold, artikler som kurve for at gøre temaet konsekvent til temaet er også en god idé. En anden varierer almindeligt anvendt idé i forbindelse med wallpapers gør lampeskærme; dette giver ikke blot en strålende effekt, men tilføjer også et strejf af unikhed til værelset.

Et andet interessant punkt at bemærke er, at små rum giver veje til at eksperimentere med stærkere design, og det giver et meget elegant og detaljeret udseende til rummet. At blande klare og teksturerede wallpapers i tilstødende vægge er en af ​​de mest grundlæggende måder at skabe kontrast på og for at overgangen kommer til live i rummet. Dette giver en meget minimalistisk på den ene side en meget designer på den anden side.

MoreINSPIRATION
  • Sanderson 50s Baggrunde
  • Themed wallpapers for at gøre dit hjemvenlige og farverige
  • Moderne Tekstureret Baggrunde af Graham & Brown

Tja, hvis du er for kærlig i designet, du har fået på væggene, er det ikke en dårlig ide at lave små, små dekorative ting som opbevaringsbokse dækket af samme nuance. Desuden udarbejder de fleste virksomheder en samling af designs; som sådan får man de nuancer, der går sammen sammen nemt.

Et andet vigtigt punkt at bemærke er, at skifte wallpapers er lettere og billigere end at ændre maling i huse. Desuden kommer de fleste af de modulære rumdesigner i dag med matchende tapetdesign i stedet for paintjobs. Indretningsarkitekter kommer op med helt temaer rumdesign ved hjælp af wallpapers på steder langt mere end vægge. Nyere gange har givet en stor stigning til tapet krav, da det er billigt samt er lettere at håndtere. Som sådan ville det ikke være overraskende, hvis du finder et meget inspirerende interiør et sted og ender med at opdage, at det er alt andet end baggrunde.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar