Weekend Retreat i Australien byder på klatrere og kunstnere

Weekend Retreat i Australien byder på klatrere og kunstnere
Weekend Retreat i Australien byder på klatrere og kunstnere
Anonim

Forestillet som en weekend tilbagetog i Sydney Blue Mountains, Australien, Lille Hartley House ved Urban Mulig behandler de levende behov for to ivrige klatrere - en professor og en kunstgalleri ejer. Det enkeltstående, tre-værelses hus har et kunstnerstudio, masser af underholdende rum og en sauna til efter en dag med klatring.

De offentlige og private områder af projektet blev opdelt i to og forbundet med et sommerfugltak. Potentielle bushfires dikterede brugen af hårde materialer, som Corten stål, recycled blackbutt beklædning og dobbeltruder. "På den nordøstlige facade er en rytme indstillet med gentagne Corten-paneler, spredt med høje drejelige døre," forklarede arkitekterne. "På nordsiden sætter to treparts skydedøre sig bag skorstenens førende beboere gennem til det underholdende dæk."

Hver weekend er boligen (nu omdannet til et roterende kunstgalleri) fyldt med kunstnere og klatrere. Alle boliger er minimalistiske med fokus på funktionalitet, og social interaktion opmuntres af klynger af siddepladser fordelt over hele boligen, både indenfor og ud. [Billeder af: Tom Ferguson]

Er det en weekend tilbagetog, som du gerne vil besøge?

Populært emne.