Wooden Residential Structure i Japan med interessante detaljer

Et par og deres to små piger, sammen med to hunde og tre katte, er de glade indbyggere i denne fantastiske moderne bolig inspireret af japansk arkitektur. Forvente at nabobygninger skal bygges mod øst og vest for ejendommen, Mizuishi Architects Atelier besluttet at opbygge denne bolig på en nord-syd akse, så indbyggerne kan nyde uhindret udsigt og naturlig luft til at cirkulere og ventilere interiøret og samtidig beskytte deres privatliv. Dækker over 108 kvadratmeter, fik boligen i Tokyo, Japan sit navn - Hus med Futokoro - fra et alsidigt rum, der anvendes som opbevaring eller udvidelse af det tilstødende rum, kaldet Futokoro (hvilket betyder fordybningsplads på japansk). En centralt beliggende lysbrønd lige ved siden af ​​trappen samler sollys på taget og bringer det dybt ind i huset lige ned til køkkenet. Træstrukturens facade er prydet med en gitterskærm, der gør det muligt for ejerne at bevæge sig frit rundt om rummet uden at blive udsat for uklare øjne. Som du kan se, var dette den perfekte løsning for den givne ejendom.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar