10 klassiske misforståelser af indretningsarkitekter

Nogle tænker interiørdesign handler om at lege med stof og møbler, hvilket gør alt smukt og perfekt. Billedkilde: Andrew Flesher

Der er en løgn (eller skal vi sige mange løgn) blandt den generelle befolkning om, hvad en indretningsarkitekt faktisk gør, eller hvorfor vi skal ansætte dem.

Nogle tænker interiørdesign handler om at lege med stof og møbler, hvilket gør alt smukt og perfekt. Og nogle tror, ​​at design kun er det, de ser på populære tv-shows og er uopnåelige for sig selv. Desværre viser fjernsyn kun en lille del af erhvervet; der er mange andre ansvar, der sker bag kulisserne, så vi skal forsøge at hæve gardinerne (måske blomster eller damask gardiner?) og vise dig de mange facetter af indretningsarkitekter.

Her er 10 klassiske misforståelser eller myter af indretningsarkitekter, som vi vil debunkere:

Her er 10 klassiske misforståelser eller myter af indretningsarkitekter, som vi vil debunkere. Billedkilde: AIASF

1) Indretningsdesign er hovedsagelig et kvindelig erhverv

Der er talrige stereotyper inden for denne branche, men den største er, at design er overvejende et kvindelig erhverv, og de mænd, der går ind i det, er som i denne Journal of Interior Design-artikel ved at pege på "Gay til bevist straight".

Dette er mest latterligt i år 2015! Design er åbenbart et job for ethvert køn, og en mand kan nemt være interesseret i denne karriere, hvor rumlig ræsonnement er en overvejende færdighed. Lad os sætte denne myte i skraldet lige nu, skal vi?

Der er mange stereotyper inden for denne branche, men det største er, at design er overvejende et kvindelig erhverv. Billede Kilde: Steinberg

2) Designere Spil bare med stofstrimler

En stor del af en indretningsarkitekt job er at gøre pladser funktionelle, sikre og smukke. De spiller ikke kun med stoffer, maling og dekorative genstande; de skal bestemme rumskrav, layouter, læse tegninger fra bygherrer og arkitekter, være velbevandret i byggekoder og inspektionsbestemmelser.

Hvis du arbejder med en akkrediteret designer, så kan du være sikker på at de har opnået meget mere fra skolen end blot de modsatte farver på et farvehjul.

Designere er mere end glade for at designe værelser, der passer til dine behov, uanset om de er maskulin eller feminin. Billedkilde: Traci Connell

3) Indretningsdesignere er uoverkommelige

Dette er en stor en-mange mennesker antager, at indretningsarkitekter kun er for de rige. Det er sådan en stor løgn, der stopper de fleste fra at samle telefonen for at ringe til en designer for hjælp.

Her er hvad alle har brug for at vide: Designere vil arbejde inden for dit budget. Hvis du kun vil have hjælp med et værelse eller bare en vægfarve, er de fleste villige til at tilbyde råd til de meget små projekter. Hent telefonen og spørg dem bare, om de er villige til at tage et lille, budgetvenligt job. Du vil være så glad for at du gjorde det!

Dette er en stor en-mange mennesker antager, at indretningsarkitekter kun er for de rige. Det er sådan en stor løgn, der stopper mange mennesker fra at samle telefonen for at ringe til en designer for hjælp. Billedkilde: Andrea Schumacher

4) Designere er stive og opadgående

Vi forstår, hvordan denne myte er blevet genereret-tv. Selvfølgelig er der mange design shows, der fremhæver en stiv designer, der virker svært at håndtere; der forventer ting 'deres vej eller motorvejen' - vi foreslår, at meget af dette er en tv-handling for at opnå gode bedømmelser.

Desværre kan det stoppe nogle daglige mennesker at kigge mod en designer for hjælp. Designere lever ligesom resten af ​​os, de er ikke rige (vel ikke mange af dem), og de er mere jordnære end mange mennesker tror.

Der er mange design shows, der fremhæver en stiv designer, der synes svært at håndtere; der forventer ting 'deres vej eller motorvejen' - vi foreslår, at meget af dette er en tv-handling for at opnå gode bedømmelser. Billede Kilde: Home Stagers

5) Designere er Allvetende

Mens de fleste designere helt sikkert ved meget mere om design end den gennemsnitlige legende, gør det dem ikke alle vidende. Som kunde skal du være klar og præcis om dine ønsker, behov og budgetmæssige begrænsninger.

Designere kan kun give dig det, de ved, og hvis oplysninger mangler, ja, så vil de udfylde emnerne med deres egne personlige ideer om hvad du har brug for og ønsker. Det kan være en drøm for en designer at høre ordene "Gør hvad du vil", men dette scenario er usandsynligt, at det resulterer i et hjem, der taler til hvem du er.

Som kunde skal du være klar og præcis om dine ønsker, behov og budgetmæssige begrænsninger. Billedkilde: D3 Interiors

6) deres hjem er etape perfekt

Vi forestiller os en designer for at få et perfekt hjem. Sjovt er, mange er meget optaget af at arbejde på andre folks hjem og efterlader dem meget lidt tid til deres egne.

Jo, de får rabat på alle de store showrooms, hvilket giver dem mulighed for at designe hjemmet for deres drømme (som mange designere har gjort for sig selv), men det er ikke tilfældet for alle designere. De fleste designere finder sig i små øjeblikke på søndag eftermiddag for at fokusere på deres eget hjem - og vi ved alle, at et godt design ikke kan gennemføres på en halv dag.

Vi forestiller os en designer for at få et perfekt hjem.Sjovt er, mange er meget optaget af at arbejde på andre folks hjem og efterlader dem meget lidt tid til deres egne. Billede Kilde: Coastal Living

7) Jeg kan gøre det selv, hvorfor skulle jeg leje?

Dette er en stor misforståelse. Mange mennesker føler, at de har et godt øje til form, funktion og farve, så de kan designe deres eget hjem. Mens du måske har en god ide om hvad du vil og hvordan du får det, er der stadig nogle værdifulde forkæmper for design, som kun en designer kan give dig.

For en har designere adgang til showrooms, som du simpelthen ikke er tilladt. Også disse showrooms er dybt diskonteret for designere, der kan tilbyde dig den samme rabat. Designere støttes af intensive fireårige grader, de ved virkelig mere om design end resten af ​​os, selvom vi er gode med farve, stil mv.

Designer showrooms er dybt diskonteret for designere, der kan tilbyde dig den samme rabat. Billedkilde: Sabrina Balsky

8) De vil ikke reflektere min smag

Du vil have dit hjem til at afspejle, hvem du er - ingen ønsker at blive efterladt med et hjem, der ligner et forældet, falsk magasinomslag, hvor det ser ud til, at ingen nogensinde ville leve.

En god designer ville aldrig lade deres egne smag mesh eller overtage en klients smag. Før et projekt begynder, vil en designer sidde med dig og lære alle dine ønsker og behov. Først efter at et klart billede er oprettet og godkendt, vil de danne dit rum. Ja, dit rum. Til sidst skal et design afspejle, hvem du er.

Designere er uddannet til at forstå deres kunder og give dem det, de ønsker. Billedkilde: Komponere indretning

9) Min beskedne hjem er ikke værd at designe

Hvert hjem fortjener et godt design, uanset hvor lille eller hvor stor. Selv om det kan synes at design kun er for de rige og berømte, er det simpelthen ikke sandt. Og som vi har nævnt ovenfor, kan design være overkommeligt for alle, og selv de mindste budgetter kan skabe et veldesignet hjem.

Uanset størrelse bør dit hjem være dit slot. Vi foreslår at du når ud til en lokal designer, der kan arbejde inden for dit budget. Vend din lille, beskedne plads til en, du er stolt af at ringe hjem.

Hvert hjem fortjener et godt design, uanset hvor lille eller hvor stor. Billedkilde: Scott Corridan

10) En designer vil ikke give mig et levedygtigt rum

Som vi nævnt ovenfor, ønsker vi ikke at blive efterladt af en forældet, falsk magasin cover hvor alle er bange for at sidde ned, endsige leve.

Der er mange designere, der er dygtige til at skabe et hjemligt miljø, der forbliver levende, men ser også fantastisk ut. Før du beslutter dig om hvem du skal ansætte, skal du bede designeren om billeder af tidligere projekter og fortælle dem, at du vil have et rum, der er smukt og levedygtigt. Måske har du børn, hunde mv. En veluddannet designer kan skabe et hjem der imødekommer alle dine levende behov.

Spørg designer for billeder af tidligere projekter, og fortæl dem, at du vil have et rum, der er smukt og levende. Billedkilde: Raizin Design

Som du kan se, kan en indretningsarkitekt vise stort set enhver plads til noget af livlig skønhed. Designere kan kæmpe mange misforståelser, men deres færdigheder og ekspertise trumfler alle myter. At betale for ekspertise hos en designer er det værd at være; de har beføjelse til at gøre et almindeligt og simpelt rum til et godt hjem.

Har vi debunkeret nogen designmyter for dig?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar