10 spørgsmål, der skal overvejes i din lejlighedssøgning

Brug disse spørgsmål til at finde en lejlighed, der passer til din livsstil. Billede Via: Staprans Design

En masse nye lejere går ud fra, at det er enkelt at lede efter en lejlighed. Du søger bare efter ledige pladser online, vælger den bedste i din prisklasse og underskriver en lejekontrakt, ikke? Selv om det er sagt, at tilbagetrækningen med din søgning måske vil hjælpe dig med at flytte ind i en ny lejlighed tidligere, kan du finde dig selv i en mindre end ideel levende situation ned ad vejen.

For at finde en lejlighed, der virkelig virker for din livsstil, skal du bruge nogle lektier, inden du forpligter dig. Ring udlejeren og få en fornemmelse for, hvordan han eller hun reagerer på dig, indstille en gennemgang af rummet, og kom med en liste med spørgsmål. Du vil have en solid ide om, hvad leve i rummet vil være som før du forpligter dig til længden af ​​lejemålet.

Hvis du ikke er helt sikker på hvad du skal spørge, skal du ikke bekymre dig. Vi har fået dig dækket. Her er 10 spørgsmål at overveje i din lejlighedssøgning.

Har du de kvaliteter, som udlejere ønsker i en lejer? Billede Via: Nicholas Moriarty Interiors

1. Er jeg en kvalificeret lejer?

Udlejning flyttes hurtigt, meget mere end opførsler. Da der ofte er en høj efterspørgsel efter huslejer - især dem der er rene og overkommelige - er du mere end sandsynligt i stand til at stå over for en hård konkurrence i din lejlighedssøgning. For at sætte dig selv i den bedste position, skal du være sikker på at du præsenterer kvaliteter, der gør dig til at ligne en god lejer.

Ifølge James McClelland fra Chicago-baserede ejendomsadministrationsfirma Mack Cos er nogle af de ting, som udlejerne overvejer, indkomst, beskæftigelsens længde, kreditcheck, baggrundskontrol, antal ansøgere og antal kæledyr. Udlejere ønsker forsikringer om at du har nok penge til at dække lejemålet og vil formodentlig fortsætte med at have denne indkomst. De ønsker at vide, at du har en historie om at betale dine regninger til tiden, og at du vil tage sig af deres plads.

Hvis du finder ud af, at et af ovennævnte områder kan give dig problemer, er der et par ting, du kan gøre. Find en stabil ansættelse eller en medtegnende, der har en ensartet indtægtskilde. Begynd at betale dine regninger til tiden og betale så meget af din gæld som muligt. Overvej at finde et alternativ hjem til dine kæledyr.

Diskuter hvem der vil være i lejekontrakten, hvis du har roommates. Billede Via: Terrat Elms Indretningsdesign

2. Hvem vil være på lejekontrakten?

At have en værelsekammerat i din nye lejlighed har det plus og minus. På den ene side nedsætter det helt sikkert de samlede omkostninger til rummet, da du kun er ansvarlig for at betale en del af lejen og forsyningsselskaberne. Men på den anden side, hvis du begge er i lejekontrakten, og din værelseskammerat ikke betaler, kan det forlade dig med al den økonomiske byrde.

Hvis du og din værelseskammerat begge har til hensigt at gå på lejekontrakten, skal du sørge for at vælge en person til at leve med, der udviser alle de gode lejerkvaliteter, der er anført ovenfor. Vær også sikker på at det er nogen, du stoler på nok til ikke at standardisere på betalingerne.

Den anden mulighed er at kun sætte et af dine navne på lejekontrakten. Dette kan være det bedste handlingsforløb, hvis en af ​​jer har en mindre end stjernernes økonomiske historie. Men hvis du vælger at følge denne rute, er det klogt at forudse en alvorlig diskussion om, hvor meget leje de forventes at betale, hvilken dato du skal modtage pengene ved osv.

Hold din flyttedato i tankerne, når du søger. Billede Via: Remont

3. Hvornår kan jeg være klar til at flytte?

Når du føler, at du er klar til at være lejer, skal du være sikker på, hvornår du kan flytte. Da husejere ofte er afhængige af husleje som indtægtskilde, vælger de ofte den, der er i stand til at bevæge sig i den nærmeste, hvis de vælges mellem lejere. Du ønsker ikke at blive forelsket i et eneste rum for at finde ud af, at du ikke er i stand til at bevæge dig.

Hvis du i øjeblikket bor i en leje, skal du sørge for at læse din lejekontrakt grundigt for at afgøre, hvornår du er i stand til at flytte, og hvor hurtigt før den dato skal du give besked om din afrejse. I tilfælde af at du i øjeblikket lever sammen med kammerater, vil du også gerne diskutere din planlagte udløbsdato med dem, hvis de skal bruge tid til at finde en erstatning.

Begynd at søge efter nye lejligheder to til måneder inden udgangen af ​​din lejekontrakt. Få en fornemmelse for de områder, hvor du gerne vil være og se på potentielle lister. Så, når du er seks uger ud fra slutningen af ​​din lejekontrakt, skal du begynde at konfigurere visning af aftaler.

Få en fornemmelse for lejlighedens omgivelser. Billede Via: Designet til at klage

4. Hvordan føler jeg mig om lejlighedens beliggenhed og omgivende område?

Tænk på, hvad du har brug for med hensyn til placering til din nye lejlighed, og skræddersy derefter de fortegnelser du går for at se i overensstemmelse hermed. Har du brug for at være inden for gåafstand af offentlig transport? Er pendlen til arbejde håndterbar? Vil du foretrække at være tæt på butikker og restauranter?

Ud over selve lejlighedsbygningen skal du sørge for at tage hensyn til de omkringliggende lejligheder. Er området en hvor du vil føle dig komfortabel at gå alene om natten? Er der en købmand og tøjvask i nærheden?

Når du har fundet nogle lister, der opfylder dine behov, er den bedste måde at få en følelse af lokationen på, at du bruger tid der. Lav et par besøg på området på forskellige tidspunkter. Find de butikker, du ved, du bliver nødt til at bruge oftest og notere rejsetiden.

Vær opmærksom på tegn på forfald.Billede Via: Elementararkitektur

5. Er bygningen i god stand?

Når du endelig går for at se rummet, skal du tage mærke til bygningens tilstand. Bygningens tilstand er en indikation for den måde, hvorpå udlejer behandler rummet og i forlængelse hans lejere.

Er der nogen synlige tegn på det ydre behov for reparationer? Er plænen vedligeholdt? Er de fælles områder og gangene rene? Kan du se nogen apparater, der er ude af orden? Hvor længe siden var lejlighedens indretning opdateret? Tænk på, hvordan du føler dig at gå gennem bygningen. Hvis du ser noget, der ser ud til at det er set bedre dage, tag det i betragtning, da du træffer din endelige beslutning.

Hvis du har mulighed for at nå ud til nogle af bygningens nuværende lejere. Spørg dem, hvordan de føler sig om at bo i lejligheden, og hvis de vil anbefale, at du gør det samme.

Bestem hvilke faciliteter du virkelig har brug for. Billede Via: Dyna Contracting

6. Hvilke faciliteter har jeg virkelig brug for?

Som du kigger på lejligheder online, er det fristende at fokusere din søgning på de prangende luksusbygninger, der giver deres beboere mange bekvemmeligheder. Når alt kommer til alt, hvem vil ikke have adgang til et døgnåbent fitnesscenter og swimmingpool på stedet? Men i de fleste tilfælde koster faciliteterne ofte at koste mere end de er værd.

Tænk på hvilke faciliteter der virkelig er nødvendige for dig, og som bare ville være en god fordel. Har du brug for en parkeringsplads til din bil? Vil du føle dig mere komfortabel, hvis bygningen havde sikkerhed på personalet? Derefter skal du revidere din søgning efter bygninger, der indeholder disse elementer.

Når du kigger på lejligheder, skal du sørge for at sætte spørgsmålstegn ved omkostningerne ved disse funktioner. Mens nogle komplekser kan indeholde gebyrerne i den månedlige leje, der annonceres, kan andre betragte det som en separat afgift. Spørg også om deltagelse i disse tjenester er obligatorisk, eller hvis du vil kunne vælge og vælge kun de faciliteter, du er sikker på, du vil bruge.

Sørg for, at du ved, hvad den månedlige omkostning vil være. Billede Via: Mikel Irastorza

7. Hvad er den samlede månedlige omkostning?

Selvfølgelig vil prisen på et rum være en stor faktor ved at beslutte, hvilken lejlighed der vil være dit nye hjem. Du vil sikre dig, at du har råd til det beløb, du skal betale til udlejer i månedlig leje.

Men udover at leje, skal du overveje hjælpemidler som vand, kloak, affald, el og varme. Når du taler til en potentiel udlejer, skal du sørge for at spørge, hvilke forsyningsvirksomheder der vil blive medtaget i den månedlige leje, og som vil være et særskilt gebyr for dig. Få en figur for, hvor meget den nuværende lejer normalt betaler i forsyningsselskaber.

Også spørge om processen for at betale regninger. Vil de blive sendt direkte til dig eller vil du betale udlejeren. Dobbeltkryds hvilken dag i måneden disse betalinger vil ske, og kontroller om der opkræves yderligere gebyrer for forsinkede betalinger.

Vær opmærksom på upfront omkostninger som et depositum. Billede Via: Rendall & Wright

8. Hvad er de upfront omkostninger?

Månedlige omkostninger er ikke de eneste tal, du skal overveje. Leje af en lejlighed kommer normalt med en betydelig forskudspris, og omkostningerne ved hver enhed vil være forskellige.

De fleste udlejere kræver noget beløb i et depositum. Nogle beder om, at folk betaler både den første og sidste måneds leje på forhånd. Hvis du ønsker at bringe dine kæledyr ind i enheden, vil der sandsynligvis være et ekstra gebyr.

Alle disse betalinger kan tilføje op til et betydeligt beløb, når de skal betales i et enkeltbeløb. Sørg for, at du har en grundig ide om, hvad upfront omkostninger du forventes at betale, og at du vil have nok penge til at betale dem den dag, du underskriver lejekontrakten.

Kend processen til løsning af problemer. Billede Via: Manuel Sequeira Architecte D.P.L.G

9. Hvem er ansvarlig for at rette op på problemer?

Selvom det er ubehageligt at tænke på, på et tidspunkt i løbet af din lejekontrakt, vil du sandsynligvis stå over for et problem med din enhed. Måske har du et lille VVS problem eller skal have en skadedyrsbekæmpelse professionel afhjælpe rummet. Uanset hvad, Kate Kemp of Move.com advarer ikke om at vente til du er midt i en krise for at finde ud af, hvordan det skal håndteres.

Når du rundser lejligheden, spørge udlejeren, hvordan proceduren er til rapportering og afhjælpning af problemer. Find ud af, hvem der er ansvarlig for at betale eventuelle tilknyttede reparationsgebyrer, og hvor lang tid det normalt tager at løse problemer.

Få en fornemmelse for, hvis nogen af ​​lejlighedsbygningerne har oplevet nogle større problemer for nylig. Hvis ja, hvad er der blevet gjort for at løse problemet?

Læs altid lejekontrakten grundigt, før du underskriver. Billede Via: Holly Marder

10. Er jeg tilfreds med vilkårene Leasing?

Vi kan ikke understrege det nok: Før du underskriver og slår en lejekontrakt, skal du sørge for, at du læser hele sagen grundigt. Spørg eventuelle politikker, som du ikke forstår. Hvis det er nødvendigt, har en anden person også læst det for at afgøre, om du nåede den samme forståelse.

Sørg for, at du ved, hvad du accepterer, og at du føler, at du vil være i stand til at overholde alle vilkårene. Vær ekstra opmærksom på meddelelser om dit ansvar som lejer, gebyrer, du skal betale, og straffen for at bryde lejemålet.

Når du har underskrevet dit navn til lejekontrakten, er du forpligtet til at overholde de vilkår, der er anført i. Hvis du ikke overholder disse vilkår, er din udlejer inden for hans eller hendes ret til at anlægge sag mod dig, så det er vigtigt for dig at være opmærksom på det engagement du skal gøre.

Hvis du ikke har det godt med et afsnit af lejemålet, skal du ikke underskrive det.Du er bedre at tage tid til at søge efter en anden enhed end at risikere dyre retlige konsekvenser ned ad vejen. Den vigtigste faktor i din lejlighedssøgning er at sikre dig, at du føler dig hjemme og i fred i dit nye rum.

Stil spørgsmål under din søgning efter en lejlighed. Billede Via: Jeffrey Erb Landskabsdesign

At finde en ny lejlighed kan være overvældende. Det kan være svært at hente fra et par billeder på internettet og en kort visning, hvis du kan godt lide rummet nok til at bo der for længden af ​​lejekontrakten. Brug disse spørgsmål til at guide din søgning. De kan hjælpe dig med at bestemme hvilken enhed der skal fungere bedst for din livsstil.

Har du nogle vigtige tips til leje af lejlighed? Fortæl os i kommentarerne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar