15 tips til et effektivt miljø til at arbejde hjemmefra

Når du arbejder hjemmefra er der fordele og ulemper. Det er godt, fordi du kommer til at vågne op senere siden du ikke behøver at gå på kontoret, og det er også rart at kunne tage en pause, når du vil, og også tage sig af andre ting, mens du arbejder. Men det kan også være svært, fordi du ikke er så produktiv som du ville være på et kontor. Men der er ting, du kan gøre for at sikre, at du er effektiv og komfortabel på samme tid. Her er nogle tips, der kan hjælpe med det.

1. slippe af med alle distraktioner

Det er meget svært at fokusere på, hvad du skal arbejde på, når du har et tv i rummet eller andre ting, der nemt kan distrahere dig. Så slippe af med alle disse ting og skabe et professionelt arbejdsmiljø. Det betyder ingen tv, ingen film på computeren og ingen spil. Husk at selvom du arbejder hjemmefra, er du stadig på døgnet.

2. Har en behagelig stol.

Uanset om du arbejder hjemme eller på kontor, er det vigtigt at føle sig godt tilpas. Det er derfor at investere i en hyggelig stol altid er et godt træk. Stolen skal være behagelig, for at give dig fri bevægelighed og justering, hvis du vil ændre din position.

3. Organiseres.

Når dit skrivebord er fyldt med genstande, og når dit arbejdsområde er rodet, bliver det svært at koncentrere sig. Det er derfor, du bør sørge for at holde alt organiseret. Opret kupé, hylder og containere til alle de ting, der skal opbevares og slippe af med alle de ting, der ikke tilhører der. Prøv at adskille, hvad der er personligt ud fra, hvad der er arbejdsrelateret.

4. Indstil en tidsplan.

I starten kan du blive fristet til at være glad for det forhold, at du ikke har en fast tidsplan, og du kommer til at vågne op, når du vil. Men faktisk er det meget nyttigt at have en klar tidsplan. Det giver dig mulighed for at koncentrere dig bedre og fokusere på hvad du skal gøre. Så prøv at oprette en alarm om morgenen og have som mål at afslutte alt dit arbejde til en bestemt tid.

5. Få kabler og ledninger ud af vejen.

Selvom dit skrivebord er rent og ryddeligt, hvis der er kabler og ledninger, der stikker ud overalt, er udsigten ikke behagelig, og værelset vil stadig virke rodet. Så prøv at finde eller oprette et kabelorganiseringssystem for at slippe af med alle rodene. Opbevar alt i en skuffe og arranger dine opladere pænt.

6. Få noget privatliv.

Hvis du arbejder hjemmefra, og du bor sammen med din familie eller venner, skal du sørge for at døren er lukket, inden du starter din daglige planlægning. På denne måde vil der ikke være nogen distraktion i retning af dig, og du vil være i stand til at koncentrere dig bedre, måske at lytte til musik under arbejdet mv.

7. Vælg din placering omhyggeligt.

Før du kommer i gang med at oprette dit arbejdsområde, skal du tænke på, hvor du føler dig mest komfortabel, og hvor du tror du ville være mest produktiv. Arbejde fra soveværelset kan være godt, fordi det er afslappende og hyggeligt, men i stuen ville det føles lidt mere formelt. Selvfølgelig, hvis du kunne have et separat hjemmekontor så ville alt være perfekt.

8. Få god belysning.

MoreINSPIRATION
  • 5 stykke studio hjemmekontor af Winsome Wood
  • Sådan får du dit arbejdsområde mere behageligt - Tips og fakta
  • Scrittarello arbejdsstation

Belysning er meget vigtigt, når du arbejder. Hvis det ikke er nok så bliver du nødt til at lægge mere indsats, og du vil føle dig utilpas, men hvis det er for lyst, så er det heller ikke ok. Så få nogle nuancer på vinduet og en lampe på skrivebordet.

9. Brug illustrationer.

Prøv at tilpasse dit arbejdsområde og bruge kunstværker til at gøre det mere dynamisk. På denne måde vil du blive visuelt stimuleret, og det hjælper normalt din kreativitet. Det vil også gøre dit arbejdsområde se smukt ud. Men det er bedst at bruge enkle designs, der kun giver dig noget at se på og ikke noget at dagdrømme om.

10. Organiser dine kontorartikler.

Bare fordi du arbejder hjemmefra betyder det ikke, at du ikke har brug for kontorartikler. Det er vigtigt at have alle de ting du har brug for i stok så sørg for at du erstatter de ting, du løber tør for. Organiser alt, der leveres i en skuffe i et skab.

11. Fokus på prioriteterne.

Hver morgen skal du forsøge at organisere alt, hvad du skal gøre den dag efter vigtighed. Start med de vigtigste opgaver, og først efter at du har behandlet dem, tager du tid til at fokusere på noget mindre vigtigt. Lad heller ikke efterlade en opgave for den næste dag og tro at det er simpelt alligevel, fordi det kan blive en dårlig vane.

12. Klæd dig om morgenen.

Det lyder måske dumt, men selv når du arbejder hjemmefra, skal du tage dig tid til at klæde dig om morgenen. Når du tager et brusebad og gør dig klar til arbejde, bliver dit sind opmærksom på det vigtige og sætter dig i et professionelt humør. Det er dejligt at sidde i jeres pyjamas hele dagen, men det er ikke produktivt.

13. Tag frokostpauser.

Hvis du arbejdede på et kontor, ville du have en frokostpause hver dag. Så hvad har du ikke en, når du arbejder hjemmefra også. Ved at indstille denne tidsplan bliver du mindre tilbøjelig til at tage flere pauser, og du får mere fokus på dit arbejde.Pause vil også give din hjerne tid til at slappe af, og det øger produktiviteten.

14. Start din dag med en behagelig aktivitet.

Når du skal vågne hver morgen, for at klæde sig og begynde at arbejde, begynder den at føle sig som byrde. Det er derfor, det er vigtigt at starte din dag ved at gøre noget sjovt, noget som du kan lide. For mig ser det på en episode fra en af ​​mine yndlingsprogrammer. Det kunne også have kaffe med din partner eller med en ven.

15. Tilsæt noget friskhed til dit skrivebord.

Selvom du ikke nødvendigvis gerne planter, skal du indrømme, at de tilføjer jubel til et værelse, og de får det til at føle sig mere levende. Så at have en lille plante på dit skrivebord kan være en god idé. Det er ikke stort nok til at filtrere luften, men det gør atmosfæren frisk.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 & 12, 13, 14 og 15.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar