30 Marmor Badeværelse Design Ideer Styling Up Din Private Daglige Ritualer

30 Marmor Badeværelse Design Ideer Styling Up Din Private Daglige Ritualer
30 Marmor Badeværelse Design Ideer Styling Up Din Private Daglige Ritualer
Anonim

Marmor har set sin retfærdige andel af kreativ håndtering og er blevet en favorit i mange eksklusive boliger gennem årene. Moderne badeværelser kan overraske dig med materialer og former, du aldrig matchede, men også med en fascinerende pakke af forskellige typer marmorskåret og formet på en myriad moderne måde.

Ud over de 30 moderne badeværelsesdesign ideer til din private himmel valgte vi en håndfuld moderne badeværelser, der viser et ikonisk materiale til luksus: marmor. Rigtigt bejdset eller udstillet med et moderne lineært design, lyst eller mørkt, oser dette materiale luksus og engagement i kvalitet. Forskellige slags marmor giver forskellige stemninger, og det afhænger af kunstnerens vision og fortolkning for at skabe enten fantastiske kunstneriske udsagn eller perfekt afbalancerede rum til personlig hygiejne.

Marmor badeværelser er ikke kun dekadent smukke, men også et eksempel for gæster, at gode materialer finder deres vej tilbage i vores hjem i enhver stil. Hvis du vil få mest muligt ud af et marmorbadeværelse, skal du appellere til en specialist, der ved, hvordan man kan kombinere dine ideer med den ekspansive verden af muligheder derude.

Et højt moderne marmorbadeværelse design kan fremvise en meget inspirerende kombination af vandret marmor. Marmara White Marble (eller Marmara Equator) er en unik type marmor med mørke farvede parallelle årer og ser udsøgt ud i et moderne badeværelse som eksemplet ovenfor. Du kan gøre dit hjem til at føle sig som et luksushotel ved at fremhæve sin elegance med marmor.

Inspiration for a luksus marmor badeværelse kommer fra forskellige kilder, som den ovenfor set i Penthouse Suite Garden Court Hotel i Palo Alto. Hver detalje, der udsmykker dette fabelagtige badeværelse, giver dybde og en følelse af komfort. Candlelight og roser sammen med friske, bløde håndklæder er noget, du gerne vil se permanent på dit badeværelse.

Vi har set de kreative snap-sammen marmorborde, der helt sikkert kan opgradere et rum, og dette rummeligt marmorbadeværelse er endnu et eksempel på, hvordan marmor kan bruges i moderne hjem. Lad dit badeværelse føles som et spa med hjælp til materialer, rumplanlægning og detaljer og husk altid … at gøre det på din måde.

Denne fantastiske Melbourne opholdsstue viser et stilfuldt marmorbadeværelse, der forestiller sig at have et sæt afrundede design linjer på en marmor baggrund. Lige en marmorvæg ændrer det overordnede design, tilføjer dybde og et fokuspunkt i et badeværelse baseret på enkelhed. Ved at tilføre dramatisk belysning forbedres effekten af design, og der opstår en hyggelig atmosfære.

Rich-veined marmor i badeværelset kan opdele rummet som en kunstnerisk erklæring. Ved at tilføje varme træskabe er denne effekt fortyndet til en varm og indbydende følelse. Zebra-kunst på væggen giver pladsen en vild følelse, mens den samlede vibe er nedsænket i lyst naturligt lys. Du vil blive overrasket over at se, hvor mange fantastiske detaljer der findes i den luksuriøse penthouse, som dette badeværelse tilhører.

Designet af et moderne ovalt badekar kan smukt udnyttes ved hjælp af marmor. Dette unikke materiale er meget alsidigt og a sort og hvidt marmorbadeværelse design kan få brug for et par træ detaljer til at blive varmere og mere indbydende. Tilføjelse af nogle hylder og dekorationer opgraderer det rene design og tilføjer ejerens perspektiv i blandingen med valg af indretning. Bare sørg for at gå over denne 15 point tjekliste, før du starter din badeværelse renovering.

En af 2014-trends for badeværelse design er brugen af marmor og onyx plader til at skabe glamourøse private rum. Tag som eksempel dette Harlem-lejligheds badeværelse indrettet af designer Nicki Clendening. Ved at blande en killer-ser marmor med billigt håndværkspapir til at dekorere, introducerede designeren en inspirerende eklektisk stil.

Image
Image

Clearhouse i Shelter Island kan være en stor hjælp til dem, der søger at pryde deres hjem med farvet marmor. Da dette hjem er næsten gennemsigtigt, giver marmorbunden og væggene i et af sine badeværelser ejerne en dybt givende enkelhed i design, privatliv, kvalitet og et luksuriøst miljø.

Et marmorbadeværelse adskilt fra soveværelset med kun en glasvæg er ikke for alle. Mange mennesker føler, at privatlivet mangler i disse rum, men de har beføjelse til at klæde dig af forudindtagelser. Det her smukt oplyst marmorbadeværelse i dette Lake House designet af arkitekt Igor Sirotov tjener som inspiration til dem, der foretrækker et åbent, moderne design.

Marmor badeværelse design i beroligende farver kan findes i resorts, samt private boliger. Eksemplet ovenfor er fra indretningen af den overdådige Villa Kishti og det lærer os, at rummelige badeværelser kan se fantastiske ud, når de er klædt i marmor af nogen med øje for detaljer. Afslapning og et godt helbred er stærkt påvirket af valget af materialer, farver, mønstre og lys.

Et roligt marmorbadeværelse behøver ikke at være rummeligt til at passe til alle dine behov. Det skal bare være smart. Du kan få mest muligt ud af dit badeværelse layout ved at placere badekar og bruser tæt sammen. Brug denne infographic til at navigere layout ideer og overveje marmor som fokus materiale - det er fantastisk, hvordan dette materiale kan forbedre din afslapning og ro!

Inden for en fantastisk penthouse lejlighed i London, fungerer dette marmorbadeværelse ovenfor som et privat tilbagetog, hvor kroppen får velsignelsen af renlighed. Klædt hoved-til-tå i marmor og byder på en indbydende marmor brusebad, dette badeværelse design inkorporerer et strålende design værd at moderne liv.

Indlæg af marmorbadeværelse kan helt sikkert krydre din dag. Et materialespil hjælper med at definere et sofistikeret udseende, mens de skjulte og åbne opbevaringsrum giver ejeren mulighed for omhyggeligt at dekorere badeværelset. Et overfyldt design gør ingen godt, og det kan forstyrre den afslapning og hygge, der burde herske her.

Marmor badeværelser i mørkere farver kan forbedre komforten og begynde med et smil. Designet af Canny, overrasker dette chokolade marmorbadeværelse design i Canterbury, Australien, behovet for et mørkt, men hyggeligt og beroligende privat badeværelse. Chokolade marmor fliser og træmøbler giver den naturlige visuelle baggrund, der forskønner dine daglige aktiviteter. Så hvorfor ikke starte hver ny dag med et stort smil på dit ansigt reflekteret i badeværelset spejl?

Vælg det rigtige spejl til dit badeværelse, og du vil blive omsat til en verden af inspirerende design, der vil reverberate i din hverdag. Vælg de rigtige materialer til at forankre dit badeværelse design i dine drømme, og du vil hengive sig i en eventyr hver dag hver dag. Vågne dit interiør med luksus detaljer, og du vil være taknemmelig, du gjorde. Og husk at dristighed vinder mange venner - a ternet marmor gulv er ikke kun elegant, men også iøjnefaldende.

Luksus marmor design kan betyde en fantastisk kombination af sort, hvid og lys. Et rundt marmorbadekar, der belyser rummet, blev anbragt imod en lysfarvet marmorvæg og omgivet af sort marmor. Det ser surrealistisk ud - forestil dig selv nedsænket i varmt vand, et glas champagne i den ene hånd og blomsterbladene forsigtigt dotering det skummende vand - hvad en drømmeindstilling! Og så er der smart badeværelse teknologi at overveje, når du designer din drøm badeværelse - nyd!

en eklektisk marmor badeværelse design er bedst nydt af de vilde i hjertet. Med en inspiration som den ovenstående kan vi alle lade os drømme om den perfekte kombination af materialer og følelser. Og glem ikke at indarbejde duft på badeværelset - en beroligende og afslappende blanding af aromaer, der kan slappe af i krop og sind om aftenen før sengetid og genopfriske dig om morgenen.

Rummelig hvide marmor badeværelser kommer i mange former, der er defineret af de valg, der er lavet, når du dekorerer. Funktionalitet er nøglen, men design regerer over behovet for at føle sig godt tilpas. Opvarmede marmorgulve sikrer hygge og visuel fornøjelse, mens det lyse naturlys reflekterende i spejlet udsætter øjet for en inspirerende blanding af detaljer. British Architectural Studio SHH var ansvarlig for dette projekt, og de gjorde et fantastisk arbejde i hvert hjørne af Addison Road House.

Spa badeværelser er en af de 10 must-have ting luksus hjem købere vil have mest. Et kig på marmor-indrettet badeværelse ovenfor og du vil forstå, at der er så mange badeværelser design som der er drømmere. Foretrukket af Thompson Custom Homes til en af deres kunder, er dette badeværelse simpelthen fantastisk!

Når det kommer til feminine marmor badeværelser, farver og detaljer gør et rum indbydende. Marmor bordplader kan være den detalje, der ændrer atmosfæren - grå og hvid Cararra marmor ser fantastisk ud i denne plantage stil ejendom i Atlanta. Du vil helt sikkert finde inspiration til dit drømmemarmorbadeværelse, så tag et nærmere kig på detaljerne i hvert billede.

Vibrancy og elegance blandes sammen for at resultere i et dynamisk og forfriskende badeværelse design i eksemplet ovenfor. Marmor detaljer, moderne design linjer og slanke møbler gør dette Trousdale hjem mester badeværelse ser indbydende, mens de store vinduer oversvømme rummet med solskin. Hvem elsker ikke solskin på badeværelset?

Hvis du leder efter en slående visning af marmor i dit badeværelse vil ovenstående eksempel tjene dig godt. Det er en del af Projekt 910 af Kiko Salomão - en forbløffende lejlighed i São Paulo, Brasilien. Fedfarvede detaljer som en simpel og sofistikeret flok lyse blomster bryder monotonen i et marmor-encrusted badeværelse design.

Så er der den Alt marmor badeværelse design - Et rummeligt sted hvor privatlivets fred er højt værdsat, ligesom i dette Seacombe Grove House af b.e arkitektur. Et skylight sikrer, at naturligt lys oversvømmer badekarret, mens marmor ser ud til at fange et stille øjeblik af raffinement. Det overdimensionerede badeværelse spejl sikrer pladsen er godt oplyst, og der er masser af plads til at beundre dig selv i privatlivets fred for et fantastisk moderne badeværelse.

Et fritstående badekar nær en marmorvæg kan kun være det, du skal bruge til at sprude op på dit badeværelse design. Tag et eksempel fra Skyline House af Dick Clark Architecture og skab en hyggelig og inspirerende privat himmel for at forfølge dig med energi hele dagen. Derefter kan du nyde et varmt bad i dit tilpassede spa-marmorbadeværelse.

EN marmor-detaljeret badeværelse med filtreret naturlig lys oversvømmelse dens mørkeste hjørner kan være lige det, du ledte efter for at holde dig afslappet og glad. Denne to-etages penthouse på Lower East Side på Manhattan viser, at komfort i byen indeholder et fabelagtigt badeværelse design. Alle de reflekterende overflader skaber et muntert lysstykke.

Et andet eksempel på et luksuriøst badeværelse klædt i marmor og træ kommer til at skinne lys over dine beslutninger. Træ badeværelset hylder fanget i marmor nicher ser ikke kun godt ud, men er også meget funktionelle: håndklæder, dekorationer eller blomstervaser hjælper med at leve op i rummet og give dig mulighed for at lege med farver og teksturer. Store vinduer hjælper med at oplyse rummet, mens højden af lejligheden giver fuld gennemsigtighed.

Hvis dit badeværelse er lille, og du vil gøre det mere funktionelt, skal du bruge kreativitet, når det kommer til layoutet.Friske materialer som marmor kan opgradere følelsen af selv et kompakt badeværelse, detaljer kan forme et moderne rum, og du vil være glad for at have investeret i et fabelagtigt materiale med en bred vifte af applikationer.

En blanding af beton og marmor målmer en mere dramatisk og industriel stemning. Når du tændes gennem et ovenlysvindue, åbner badeværelset op for at afsløre detaljer, der ellers er skjult bag kunstig belysning i løbet af dagen. Set i Villa Extramuros i Alto-Alentejo, Portugal, står dette beton og marmorbade som et bevis på, at to kolde materialer kan skabe en indbydende indstilling.

Viser enten fine vener eller store detaljer, der formler dybden, moderne marmor badeværelser overraske essensen af luksus. For at holde denne plads privat, brug forskellige typer gennemsigtighedsniveauer til at skjule fra uklare øjne eller installere romersk persienner for ekstra beskyttelse af personlige oplysninger, når det er nødvendigt, som i eksemplet ovenfor.

Når du finder inspiration til, hvordan et moderne marmorbadeværelse kan se ud, kom bare tilbage og bring dine venner med dig. Og hvis vores liste fik dig til at føle dig lidt mere afslappet, kunne vi ikke være lykkeligere, og vi inviterer dig til at fortsætte med at rulle gennem en anden kongelig inspireret liste over 40 Bedøvelse Soveværelser Flaunting Dekorative Canopy Beds.

Nyd og lad os vide, hvilken er din yndlings favorit!

Populært emne.