6 Easy DIY Chair Makeovers

Nogle gange har vores stole lidt sprucing op, rydder op eller endda en komplet og total makeover. Uanset om du har nogle gamle stole, der har brug for en ansigtsløftning, eller du har købt en billig, enkel stol til at skabe mere stilfuld ud af, har vi en god liste over stole DIY'er til at give dig nogle ideer og inspiration til hvad du skal gøre. Rul gennem vores liste, prøv et af projekterne og lad os vide, hvordan det går!

1. Et trendy ombre projekt.

Besøg her for at følge trin-for-trin anvisningerne for dette yndige projekt. Ombre er den største trend lige nu ... i hår ... i tøj ... i sengetøj. Så hvorfor ikke prøve det på en stol. Lav en slidt stolepude ved at bruge en lille spraymaling til at omdanne det til et stilfuldt stykke til huset.

2. Prøv at binde et tørklæde rundt om det.

Hvis du har en ret simpel stol, der har brug for lidt ekstra oomph, er der en enkel nem måde at løse problemet på. Binde en farverig, legende tørklæde rundt om det! Dræb det, knæk det eller dækk det helt. Det er en let, lunefuld måde at bringe stilen til et alt for rent udseende.

3. Reupholster hele møblet.

MoreINSPIRATION
  • Chic og farverig Skrivebordsstol Makeovers til DIY Lovers
  • 7 Inspirerende DIY Chair Makeovers kan du helt sikkert prøve hjemme
  • Sådan Reupholster En stol - Makeovers at inspirere dig

Gå fra læder til stof, fra stof til læder i en hurtig flip af en hæftepistol. Hvis du har færdigheder til at genoptage, så gør det så meget som muligt! Når dine stofstole bliver slidt ud, revnet eller farvet ... Vælg en ny udskrift eller farve og få det til at se nyt ud igen! {Found here}.

4. Decoupage noget rigtig interessant og frisk.

At virkelig lave en enkel eller slidt stol. Prøv decoupage! Det bedste ved decoupage er, at du kan blive rigtig funky og kreativ. Brug forskellige stoffer, papirer og udskrifter til at dække hele stolen, kun sædet eller ryglænet.

5. Stick nogle klistermærker over det hele.

Dekaler kan være din bedste ven. Sammen med nogle maling kan nogle vinlybreve, numre eller sjove dekaler gøre noget til at se helt nyt og livligt igen. Uanset om du vil tilføje en sætning eller et vidunderligt kunstnerisk designstykke, er dekaler let at bruge, og de arbejder altid. {Found here}.

6. Skift pude.

Reupholster eller tilføj en ny. Ændring af stolen sædepude er en sikker måde at livne ting op og helt makeover udseendet af stykket. Brug et mønster til at gøre det pop og forbedre rummet omkring det. {Fundet på webstedet}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar