Camping er nu mere glamourøst og behageligt end nogensinde med de rigtige tilbehør

Alle, der nogensinde er gået på camping på den traditionelle måde, ved, at komfortable er ikke noget, man bør forvente af f.eks. Aktivitet. Ikke desto mindre kan det ændres. Det handler kun om placering og tilbehør.

Ved blot at inkludere et par elementer som rene plader, kaste puder og et cushy tæppe, kan du gøre camping en luksuriøs og meget behagelig aktivitet. Det kan virke som en masse indsats, men du vil være glad for at du gjorde, når du så godt, hvor stor det kan være at tilbringe tid udendørs og at være hyggeligt på samme tid.

Sove på en rustik køjeseng er absolut bedre end at have andet end en sovepose. Naturligvis skal køjesengen forsynes af campingområdet, fordi det ville være meget for meget at tage en med dig.

MoreINSPIRATION
  • The Glamping Tents Turn Camping til en luksus aktivitet
  • Komfortabel og beskyttende Catalina Køjeseng
  • Top 13 udendørs camping telt design vi elsker

I dette tilfælde var sengen klædt med hvide sengetøj og comfy kaste puder, og det blev et perfekt tilbagetog. Og hvis du har plads nok i din bil, kan du også tage med to eller tre puffer. Puffer og ottomaner er meget alsidige og i dette tilfælde kan de bruges som afføring, borde og meget mere.

Glem også at tage belysning, når du går på camping. Lommelygter er awesome, men LED søjler stearinlys og sol lanterner kan være endnu bedre er nogle tilfælde.

Så for at høste, skal camping ikke virke som en træk, hvis du formår at have hjemmet komfortabelt og det hele afhænger af hvad du tager med dig. Sæt trøst først, fordi der ikke er noget værste og følg ubehageligt hele dagen lang. {Fundet på homedepot}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar