Kaffebord og afføring sætter, at gæsterne altid er taknemmelige for

Hvorfor skulle du have brug for afføring omkring salonbordet, når du har en stor sofa og komfortable lænestole i din stue? Nå, det er faktisk ikke så simpelt. Folk vil være ansigt til ansigt, når de taler med hinanden, og gæsterne finder det praktisk at bare trække en afføring og placere det, hvor de vil i rummet, for ikke at nævne, at du måske rent faktisk har brug for de ekstra kaffebordstole, når store grupper besøger. Tænk blot på dem som praktiske ekstra pladser, gode til gæster og praktiske til at spille brætspil omkring sofabordet. Af alle disse grunde finder vi kaffeborde med afføring for at være den perfekte kombination af alsidighed, funktionalitet og rumseffektivitet.

Der er ikke så mange sofabord og afføring sæt at vælge imellem i forhold til enkelte stykker, men der er bestemt nogle gode at overveje. Den ene er Eastin 5 stk. Sæt, som indeholder et sofabord og fire polstret afføring. Ligesom alle de andre sætter, hvad vi er ved at vise dig, gemmer denne en afføring under bordet, når det ikke er nødvendigt, sparer plads og opretholder en rodfri indretning. Designet er enkelt, elegant og med et strejf af traditionelle. Den afskårne glasplade er aftagelig.

Jane sæt er meget lig den, vi lige har vist dig. Den største forskel er i kaffebordets design, der har en massiv træplade og ingen glasindsatser. Taburetterne, fire i alt, er polstret i mørkebrunt læder og har massive træbaser, der kan fordoble som hylder og danner opbevaringsrum til hver af gæsterne. Et sæt som dette er perfekt, hvis du er den type, der kan lide at spise middag i stuen eller for at underholde store grupper af gæster.

Lad os ændre tonen lidt med et sofabord, der har en rektangulær top. Det har sit eget sæt praktiske små afføring, der passer fint under. Afføringen har trekantede sæder betrukket med læder og bordet har en X-formet bund og en træramme suppleret med en glasplade. 3219 serien bordet kommer kun med to afføring, men du kan helt sikkert tilføje flere, hvis det er nødvendigt.

Lige nu spekulerer du sikkert på, om der er nogen rektangulært sofabord og afføringssæt, der tilbyder fire pladser i stedet for de to, vi lige har set. Det er klart, at der er, og vi er parat til at vise dig et par eksempler, som f.eks. Calla-sæt. Denne ene er ideel til afslappet underholdende eller for store familier. Den består af et rektangulært topbord og fire terningformede ottomaner, der kan smukt gemmes under de fire hjørner af bordet. De er lavet af træ og har moderne design. Desuden har ottomanerne aftagelige toppe, der afslører hemmelig opbevaring indeni hver enkelt af dem.

Vi har set et par enkle design, både moderne og traditionelle, så hvad med noget lidt mere udsmykkede? Vi har det perfekte sæt til at vise dig. Det er mor af Pearl cocktailbord og de fire afføring der ledsager det. Bordet har en rund top, detaljeret med håndmalede kinesiske pigen figurer. De fire afføring har matchende rammer og pladser dekoreret med håndmalede scenemotiver.

MoreINSPIRATION
  • Farverige keramiske bord og afføring sæt
  • Moderne og farverig dropstole
  • 12 Kreative anvendelser af ottomaner som kaffeborde

Lad os komme tilbage til mere moderne design, da det er det, de fleste af os er interesseret i. Hayes sofabord og afføring sæt er lige hvad en moderne stue har brug for. Bordet har denne skulpturelle, sorte base med en usædvanlig form, der giver perfekt mening, når de fire små ottomaner tager deres plads under den klare glasplade. Der er to hylder, en på hver side af bordet, som er perfekte til visning og opbevaring af ting som bøger, små planter, fjernbetjeninger mv.

Alle kaffebord og afføringssæt, vi viste, tilbyder mere eller mindre de samme fordele, og der er kun ét spørgsmål tilbage: Hvordan ser nogen af ​​dem ud i din stue? Det er naturligvis op til dig at beslutte. Alt vi kan gøre er at tilbyde forslag og vise dig hvordan andre har integreret lignende sæt i deres egne stuer, som f.eks. Denne. Hvad vi elsker om det er kontrasten mellem kaffebordets tynde ramme og afføringens fulde og omfangsrige karakter.

Det meste af tiden er der ikke behov for de ekstra afføring, og de kan pænt opbevares under bordet som vist her. Den L-formede sofa og stilfulde Eames lounge stol og ottoman er mere end nok.

Det er vigtigt at tage højde for det rum, som afføringene potentielt kan indtage, når de rent faktisk anvendes. Sørg for, at der er plads nok til dem i stuen eller på anden måde er der ingen mening om at have dem selv. Som du kan se, er der masser af plads til afføringen i denne stue og de to hvide sofaer holder indretningen for at blive for rystet visuelt.

En flok afføring eller mini-ottomaner klynget under kaffebordet kan gøre en lille stue mere følsom. I så fald skal du se efter måder at undgå en sådan virkning på. En ide er at vælge et bord, der har en klar glasplade eller på en eller anden måde matcher afføringen til andre elementer i rummet. I denne særlige udsmykning har ottomanerne samme farve som pejsens indstilling.

Hele punktet i at have ekstra afføring under sofabordet er at få dine gæster til at føle sig godt tilpas, så du kan lige så godt vælge polstrede afføring eller ottomaner, ligesom disse.De er synkroniseret med det hyggelige tema i stuen, og de supplerer ikke kun kaffebordet, men også sofaen og endda hovedbrættet-panelet bagved det.

De fleste af de sæt, vi viste dig, kommer med fire afføring, men det er naturligvis ikke din eneste mulighed. Det er muligt at vælge færre afføring eller endda til mere efter behov. Tjek dette enkle sofabord, der kan passe ikke mindre end otte komfortable ottomaner under toppen. Du kan få din skræddersyet efter dine specifikke behov.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar