Moderne italienske senge af Fimes

Fimes - et italiensk møbeldesignfirma overraskede mig igen med nogle fantastiske senge. Fimes formåede perfekt at kombinere et smukt design, en høj kvalitet af materialerne og en praktisk anvendelighed af sine møbler.

Fås i en bred vifte af forskellige stilarter og nuancer er lavet af forskellige materialer, har forskellige finish og alle kan finde noget attraktivt blandt dem. Hvis du søger at vælge en seng, så kan du finde moderne og minimalistiske designs. Hvis du er interesseret i en af ​​disse italienske senge, kan du finde flere oplysninger om Fimes.

En af de mest interessante funktioner i alle Fimes-senge er, at de er meget store og komfortable og giver plads nok til at slappe af og have en god søvn. Så synes de alle at være flydende i tynd luft, da deres ben er temmelig korte, og de kan sædvanligvis ikke ses under sengen.

MoreINSPIRATION
  • Paciugo Italiensk Moderne Bed ved Bolzan Senge
  • Senge samling fra Cattelan Italia
  • Oyster moderne senge fra Nest Italia

At disse senge er så tæt på jorden, gør dem let nåede, så hvis dine børn besøger dig, behøver du ikke bekymre dig om, at de vil falde og skade. Nogle af dem har en usædvanlig form, hvor hovedpladen er direkte limet til sengen, og hele sengen ser ud som en slæde.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar