Hyggeligt og friskt landsted med generøs indvendig plads

Dette farverige og hyggelige hus ligner et typisk hus fra historier som Little Red Riding Hood eller Hansel og Gretel. Det har en meget sød traditionel form og den lille udendørs dæk er det manglende element, der gjorde det komplet. Det er en meget indbydende bolig med smukke trægulve og hvide vægge. Ydersiden er malet rødt, men interiøret er indrettet i mere stille stil med hvide vægge og mindre slående farver.

Når du kommer ind, er der sød hall hvorfra du kommer til køkken og stue. Der er også en trappe, der fører dig direkte til loftet. Køkkenet vedtager en klassisk stil med masser af naturligt lys fra de store vinduer. Der er masser af lagerplads og en meget generøs arbejdsflade til madlavning. Køkkenet er åbent for de levende, der danner et fælles område. Stuen er lidt anderledes og præsenterer en mere moderne indretning. Det har smalle vinduer fra gulv til loft og en meget hyggelig pejs.

MoreINSPIRATION
  • Bright, Cozy And Fresh Apartment I Beograd
  • Hyggeligt 2.069 m² hus i Krisana Park til salg
  • 13 Hyggelige og indbydende spisestuer i landlig stil

Hvis vi går videre, har soveværelset en rolig og afslappende indretning med en dobbeltseng og et stort skab, der tager en hel væg. Er gulvet lamineret træ og væggene er også hvide. Det andet soveværelse er også rummeligt og rummer en enkeltseng og et skrivebord. Tæt på det andet soveværelse er badeværelset med et lyst og frisk udseende og udstyret med et walk-in closet, der kan omdannes til en sauna eller et påklædningsrum. {Found on bosthlm}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar