Dekorer din trappe med øjenkrævende kunstværk

For mange boligejere kan evnen til at dekorere en trappevæg og tilstødende landings- og gangområder være spændende. Det giver en tom skifer til hjemmeboende at se på familieportrætter, smukke illustrationer og meget mere. Mens mange boligejere finder det en udfordring at dekorere et område, der er i skiftende vinkel med dine øjne og stadig skal holde en sammenhængende sammensætning. Før du bliver modløs, se disse nyttige tips, inden du begynder at dekorere din trappe.

Vurder din trappevæg:

Afhængigt af størrelse, bredde og højde af din trappeopgang og væg hjælper du med at bestemme, hvad du kan hænge. For mange boliger, der har en stor trappe eller en monumental trappe - du kan have mangel på vægge, og loftet kan blive mulighed for at tilføje en lysekrone af kunstnerisk skulptur, der hænger fra loftet. Mens boliger, der har smal trappe, bør man se på billedrammer, der er proportionerede til væggen. Store billeder kan blandes med mindre, så længe øjet ikke bliver distraheret, mens man går op og ned ad trappen.

Valg af sammensætningsstil:

Der er flere stilarter, du kan vælge imellem, afhængigt af hvor stort dine billeder eller kunstværker skal vises. At vælge lignende farve og form rammer vil skabe en trukket sammen sammensætning. Kig på lignende farvede måtter omkring dine billeder og linj dine billeder på gulvet først, før du hænger på væggen. Hvis din trappe er smal, overvej at hænge færre billeder for at give en mere luftig æstetik til brugerne, når man bruger trappen. For større trapper, især dem med en mellemlanding, overvej større billeder eller endog en kunstskulptur for at skabe et fokuspunkt på din væg.

MoreINSPIRATION
  • Gør det Trappe Landing Gorgeous
  • 10 Trappe landinger med kreativ pladsudnyttelse
  • Sådan maksimerer du en trappevæg

Opret en erklæring med din trappe:

For dem af jer, der overvejer dine trapper et design eller arkitektonisk element, der forbedrer dit interiør, skal du se på måder at forbedre det på. Uanset om du tilføjer spejle, maler væggene med en accentfarve eller pryder et vindue med vinduesdæksel rundt om trappen, lav en erklæring, mens du stadig fremhæver dit trappehus. Hvis du har en landing, der har masser af gulvplads, overvej at tilføje møbler eller endda et opholdsområde. Trapper ses ofte som et middel til at rejse fra en etage til en anden, men de kan tilføje så meget mere med de rigtige dekorative accenter.

Din trappe er ofte det eneste element i dit hjem, der er glemt, og med disse nyttige tips til udsmykning med iøjnefaldende elementer kan det nu tage en ny personlighed. Vurder dine trapper og afgøre, hvad det kan bruge, og hvordan de omgivende vægge, landing og vindue samspiller med din trappeopgang. Hvert hjem er anderledes, men hver trappe kan altid bruge nogle dekorative accenter for at gøre det skinnende!

Fotokilder: 1, 2, 3, 4 & 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar