33 måder at sætte lyset på DIY Driftwood Art

Nogle ting skal kun bruges som dekorationer. For eksempel, hvem kunne modstå og charme og drivkraft i drivved? Der er så mange vidunderlige måder, hvorpå du kan gøre drivved til fantastiske ornamenter til dit hjem. Hvert stykke drivved er unikt, formet af naturen og elementerne. Du skal bare finde en måde at vise den skønhed på den mest hensigtsmæssige måde.

En drivved lysestage er et meget simpelt projekt, så lad os begynde med det. Her er hvad du skal bruge til projektet: Glas-votive lysestager, nogle 2 '' - 3 '' af drivved, en varm limpistol, garn og havglas eller andre lignende dekorationer. Måske kan du finde nogle af disse ting, næste gang du besøger stranden. {fundet på sustainmycrafthabit}.

For hoveddøren kunne du lave en smuk drivved krans. Til det har du brug for en flok små stykker drivved, en vinrankekran og noget skovl eller blonder, som du bruger. Du kan finde ud af mere om dette projekt fra beskrivelsen på Kleinworthco. Du er velkommen til at improvisere og tilføje dit eget preg til designet.

En anden kreativ brug for drivved findes på Creativeinchicago. Dette er en drivved plantepotte, og hvis du vil lave noget lignende, skal du bruge en stor krukke eller beholder, akrylmaling, en svampebørste, drivvedskraber og en varm limpistol. Du kan også bruge kviste i stedet for drivved, men udseendet, men være lidt anderledes i så fald.

Du behøver kun et lille stykke drivved til at lave et smukt arrangement som det vi fandt på joyusgarden. Bortset fra det har du også brug for saftige og luftanlæg stiklinger. Du kan også bruge noget mos til at færdiggøre dit design såvel som andre ting, du kan finde i haven.

Hvis du kunne finde et lidt større stykke drivved, kunne du gøre det til en dejlig smykkesholder til dine halskæder og armbånd. Alt du skal gøre er at hænge træet et eller andet sted ved hjælp af et par reb eller ledninger og derefter tilføje nogle knapper eller skruer i kroge. Du kan se, hvordan det ville ligne på Mintedstrawberry.

Med nok stykker drivved kan du dække rammen af ​​et spejl og give det et smukt kystnært udseende. Hvis du har brug for en vis inspiration, kig på starburst spejlet på Sustainmycrafthabit. Projektet startede med et rundt spejl og et stykke træ større end omkredsen. De blev limet sammen, og derefter blev alle træstykker tilsat. Vi elsker inkonsistensen af ​​deres længder.

Hvad med et smukt centerpiece til bordet? Du kan lave en ud af drivved og små succulenter eller luftplanter. Den sværeste del er at finde det rigtige stykke drivved, så hvis du allerede har det bliver det hele et stykke kage. Du kan lave nogle huller i skoven, hvis sprækkerne ikke er store nok til at sukkulenterne passer ind. {Found on joyusgarden}.

Måske vil du gerne tilføje nogle nautiske charme til dit soveværelse eller et andet område af dit hjem. I så fald kan du lave en sød lille mobil som den, der findes på Sustainmycrafthabit. Denne er lavet af et lille stykke drivved, nogle sten og havglas og tyndtråd. Du kan enten bore huller i klipperne og glasset eller bare omslutte ledningen omkring dem.

Medbring en lille smule natur i dit hjem og gøre indretningen og stemningen mere Zen og afslappet. Det tager ikke meget at gøre. For eksempel kan du bare samle nogle flade klipper og stable dem på dit skrivebord eller måske et lille stykke drivved, som du kan tilføje et lille luftanlæg til. (fundet på sustainmycrafthabit}.

Der er mange andre måder at bruge drivved på, herunder nogle sæsonbetonede ideer som den på sustainmycrafthabit. Tjek dette dejlige juletræs ornament. Den er lavet af en flok drivvedstykker forbundet med ledning i form af et træ. Du kan også tilføje en dekorativ perle øverst.

Her er et andet Christmassy håndværk. Det er et projekt svarende til det foregående, men i dette tilfælde er træet større. For at lave en sådan skal du have masser af drivved i forskellige længder, en stang til midten af ​​træet, en base og en boremaskine. Basen kunne være en lille træstub. Du kan dekorere dette rustikke træ som normalt eller lade det være som sådan. {fundet på sustainmycrafthabit}.

En enklere idé kan være at bare vise et interessant udseende stykke drivved på en af ​​væggene i dit hjem. Du kan få det til at se mere iøjnefaldende ved at male det. For eksempel foreslår tutorialen på Domesticbliss2 at bruge guldspraymaling og tape for at give træet et halvt halvt blik.

Eller måske vil du gerne lave en god vaseskærm. Du kunne bruge nogle tynde grene eller noget drivved svarende til den på Sustainmycrafthabit. Dekorer grene med pom-poms. Du kan gøre disse ud af farvet garn ved hjælp af en gaffel. Det er et ret simpelt projekt, og udsmykningen varer i lang tid.

Den mest almindelige måde at vise drivved er på væggen. Men i nogle tilfælde kan det være nok at bare lægge stykket og så beundre det, det er ikke altid tilfældet. Nogle gange er en bedre ide at gøre noget lidt mere komplekst som disse dekorationer på Islaura. Disse er lavet ved hjælp af små stykker drivved og garn eller noget lignende.

En anden type vægdekoration, der involverer drivved, kan være et tegn som det på ekornessmindene. Du skal bare finde et stykke noget fladt drivved, så besøg stranden og test dit held.Efter det må du bare male noget på det eller bruge en skabelon til at skrive en besked. Du kunne bare freehand noget for et mere autentisk udseende.

Selvfølgelig kan du også gøre noget smukt til din veranda, dæk eller endda til din have. Hvad med denne drivved og cattail ornament funktioner på Sustainmycrafthabit? Du kunne nemt gøre noget som dette, hvis du kunne finde en gammel log eller noget drivved. Dekorer det med succulenter og bore nogle huller til stilke.

MoreINSPIRATION
  • 10 DIY Driftwood Decoration Ideer til at skabe en unik boligindretning
  • 20 Cool Driftwood Decor Idéer med kystnære indflydelser
  • Kreativ drivvedhænger, en anden original DIY-projekt

Den farverige drivved mobil på Morningcreativity kunne se vidunderligt over trappen eller i hulrummet skabt af nogle spiralformede trapper. Du kunne også bare hænge det fra loftet et eller andet sted. Alt du behøver for dette er to stykker drivved, nogle fiskelinjer og kugler i forskellige farver. Du kunne bare lave pom-poms i stedet, hvis du vil.

Lav et drivved håndklædestativ til dit poolhus eller dit badeværelse. Det ville være en flot kyst accent, der ville få rummet til at se chic og afslappet. For at lave stativet skal du have et stort stykke drivved, helst med en flad side, en boremaskine, skruer, lakering og kroge. {fundet på sustainmycrafthabit}.

Et enkelt stykke drivved med en indviklet form kunne være lige hvad du behøver for at lave en halskædebøjle. Det ligner den på Cucicucicoo. Du kan bare montere dette på en væg eller placere det et sted handy. Du kan også male det eller dekorere det på mange forskellige måder.

Hvis du ønsker at lave en smykker arrangør, skal du først beslutte, hvor stor du vil have det. På denne måde kan du se efter et stykke drivved, der har den rigtige størrelse. Den, vi fandt på Cancandancer, ville bare være lige til omkring seks halskæder. Lav to rebsløjfer og fastgør dem på bagsiden af ​​drivvedet, så du kan hænge det på væggen og sprænge krogen jævnt for et godt udseende.

Vi fandt denne pæne dekoration på Akamatra. Det er en sejlbåd og det har et simpelt og meget rå og autentisk udseende. Den er lavet af drivved og seilet er et stykke hvidt stof. Ud over disse ting har du også brug for en varm limpistol og en saks til at gøre en lignende dekoration. Du kunne vise dette på en hylde eller mantel.

Driftwood bøjler og stativer er ret populære, og det er fordi de er både nemme at lave og praktiske. Så her er vi med et andet eksempel. Hængeren findes på Thesweetestdigs. For at genskabe projektet har du brug for et stykke drivved eller en gren, maler i to eller flere forskellige farver, malerens tape og skruer. Brug tape til at skabe et mønster for designet.

Vi fandt også en drivved væghænger på Sparkandchemistry. Denne er perfekt til tasker og andet tilbehør. Du kan tilføje noget som dette til din entryway og det ville se dejligt ud. Du kan enten bruge maling eller farvet garn eller tråd til at dekorere drivvedstykkerne. Se et interessant træstykke, der også har den rigtige form.

Den sidste drivvedhænger, vi vil medtage her, er den ene på Lovelyindeed. Det ser temmelig smarte og farverige ud. Det er op til dig at bestemme, hvor stor eller lille du laver din. Bare se efter et passende stykke drivved og lad projektet tage form. Brug tape og tape til at skabe et smukt design eller nogle enkle striber.

Vi bemærkede også, at drivvedplantere også er temmelig populære. Det er normalt luftplanter og små succulenter, der kan bruges til denne slags projekter. Du kan oprette nogle temmelig vidunderlige skærme med disse ting. Tjek eksemplet på Succulentsandsunshine for en smag af skønhed.

Lad os også se på noget lidt anderledes som denne drivved flydende hylde, vi fandt på Lottsandlots. Det er et ret fremadrettet projekt. Tag et stykke drivved og skær det til den ønskede størrelse. Bor nogle huller tæt på enderne og skru derefter hylderne ind i væggen.

En Lego-mobil kan se sød og legesyg og du kan gøre det til en dekoration til børnehave eller børnenes værelse. Du behøver ikke gøre noget kompliceret. Du kan bare bruge en kvist eller et stykke drivved og nogle tråd. Vedhæft to stykker Lego og fange enden af ​​tråden mellem dem. Lav seks af disse ting og binde dem alle sammen på grenen. {fundet på morningcreativity}.

På samme måde kan du lave en smuk baby mobil med nogle drivved. Vi fandt dette flotte eksempel på Monringcreativity. Den er lavet af fire stykker drivved af stadig mindre længder og nogle hjerteformede ornamenter, der var lavet af Hama perler. Bortset fra disse ting har du kun brug for nogle garn eller tråd.

Hvis du kan lide ideen om en strand-tema indretning, så vil du måske også gerne lave en drivved krans. Du kan dekorere det med skaller, søstjerne og alle andre ting, du normalt finder på stranden. Du kan endda lave et banner for kransen. Faktisk vil designet på Authentiquepaper simpelthen være perfekt.

Denne driftwood fotodisplay kunne udarbejdes på få minutter. Du skal bare få alle forsyningerne klar. Du skal bruge to stykker drivved (du kan også bruge to kviste eller grene), nogle tråd, fotos og mini-tøjklemmer. Der kræves også en boremaskine til at lave to huller i hvert stykke træ. Kør tråden gennem disse huller og lav knuder for at holde drivvedstykkerne på niveau. Tilføj derefter billederne. {fundet på morningcreativity}.

De indrammede drivvedstykker på Fraise-basilikum er et rigtig billigt og interessant eksempel eller en unik hjemindretning. Du kan justere designet, men du vil.For eksempel, brug flere stykker drivved eller brug en større ramme til større ornamenter. Faktisk kunne en shadowbox også være en god mulighed i dette tilfælde.

Og taler om unikke dekorationer, tjek denne iøjnefaldende kugle, vi fandt på Creativeinchicago. Den er lavet af en flok små drivvedstykker. De skal være korte, men kan have forskellige længder. For at få formen til højre, brug en oppustelig strandkugle. Lim alle drivvedstykkerne rundt om bolden for at indeholde inden i, og når du er færdig, blæse bolden op og fjern det.

Til udendørs kunne man lave en drivkroner som den på Greenweddingshoes. Faktisk kan du også bruge det indendørs eller gøre det til et bord midtpunkt eller en dekoration til pejs mantel. Du skal bruge et stort stykke drivved som et logstykke, en boremaskine, nogle stearinlys og små succulenter. Lav huller i drivved, så du kan indsætte stearinlys og planter. Du kan så hænge det med reb.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar