Tørke Tolerant Have Design

Vi ved alle, hvordan uforgivende natur kan være nogle gange. Og hver gang det sker, siger vi bare "der er ikke noget vi kan gøre". Dette er ikke sandt mere. Nu er der noget du kan gøre. Du kan løse de problemer, du møder med din personlige have, for eksempel.

Eckersley Garden Architecture har fået en meget god løsning, som du finder meget praktisk, især hvis du bor i et område med tørt klima. Tanken var at skabe en tørke tolerant have, som ville kunne overleve, selv når naturen beslutter at fratage os regn og det ser stadig meget attraktivt ud.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man designer en have - 16 stilfulde tips
  • DIY Miniature bordpladehave
  • Metal push cart til din have

Som du kan se er der en række planter og blomster, som du kan vælge til din have, og at du kan kombinere på enhver måde, du ønsker. De er meget farverige og smukke, men mere end det har de evnen til at overleve med meget lidt vand, hvilket er vigtigt på steder som f.eks. Australien. Jeg synes, det er en mulighed, som du virkelig bør overveje. Haven du ser i billederne er åbnet for offentligheden så velkommen til at besøge det og lade det inspirere dig.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar