Elegant vintage dresser makeover

Denne dejlige vintage kommode kiggede ikke altid så god som den gør nu. Faktisk var der et punkt, hvor det ser helt anderledes ud og er betydeligt mindre tiltalende. På det tidspunkt sad det bare i en brugt butik, der var dækket af grim gammel maling, og ventede bare på nogen, der var så venlig at tage hjem. Den person var Elisa, som besluttede at redde denne kommode. Hun bug det for $ 60 og tog det hjem.

Der fik kommode en makeover og et nyt udseende. Det første, som Elisa ville gøre, var rødt af al den grimme maling. Hun brugte en håndskærer og flydende stripper til at fjerne den brune maling. Da det var væk, kunne Elisa se kommode i sin sande skønhed. Hun fik også chancen for at reparere en revne i toppen og at lave en bund skuffe, der lukkede lidt for langt.

MoreINSPIRATION
  • Sådan omdannes en gammel og grim kommode til et show-piece
  • Bedroom dresser makeover med et alderen look
  • Kunstnerisk dresser makeover

Hun opdagede også, at alt det maleri faktisk skjulte den kommende sande skønhed. Det havde meget attraktivt trækorn, så Elisa besluttede ikke at plette kommode. I stedet valgte hun at tilføje en klar pels til beskyttelse og ikke mere. Dette var et meget vellykket DIY projekt. Heldigvis kunne Elisa fjerne al maling uden at skade træet nedenunder. Nu ser denne dejlige vintage kommode sig smuk ud, og den har også et sted at ringe hjem igen. {Found apartmenttherapy}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar