25 hjemlige elementer, der skal medtages i en rustik indretning

Defineret, rustik stil er et design vægt på robust, naturlig skønhed. Det omfatter natur-inspirerede teksturer, simple og jordiske farver og i sidste ende en uhøjtidelig, økologisk varme. Mens rustik stil i sin mest traditionelle betydning kan virke tung og mørk i dag, a moderne rustik stil har dukket op i løbet af de sidste par år, der føles både frisk og ægte, lys og jordet.

Hvis det appellerer til dig, her er de 25 vigtigste elementer i rustik stil til et smukt men ægte naturindvortet hjem. Nogle af disse er muligvis ikke mulige at implementere i dit nuværende hjem; ikke hænge op på, hvad du ikke kan ændre. Fokus på hvad der er muligt at skabe det charmerende, rustikke rum, du vil elske at leve i.

1. Rustik indstilling.

En indstilling tæt på naturen gør overgangen udefra til i (og omvendt) så meget lettere. Uanset om det ligger i bjergene eller ligger ved siden af ​​en sø, er rustik stil bare fornuftig i en rustik indstilling.

2. Rå naturlige elementer.

Sandsynligvis den vigtigste komponent i rustik stil er de rå naturlige materialer, der anvendes i både arkitektur og indretning. Jo mere naturlige disse elementer synes at være, jo lettere er det at finde og vedligeholde en sammenhængende, moderne rustik stil over hele rummet.

3. Brede planke trægulve.

På grund af deres enkle og solide udseende giver brede træplanker på gulvene et automatisk og intuitivt grundlag for udsmykning i rustik stil.

4. indbydende pejs

Ligesom camping ikke er færdig uden et bål, er det også et rustikt, stilfuldt hjem ufuldstændigt uden en varm og indbydende pejs. Pejsen surround lavet af visuelt vægtige naturlige elementer (sten, sten eller mursten) og en tyk, chunky mantel er ideel i et rustikt opholdsstue eller familieværelse. (Har vi nævnt, at rustik stil er så fabelagtig udendørs som det er indendørs?)

5. Panelvægge.

Denne arkitektoniske touch giver en hyggelig surround for dig at nyde din rustikke stil.

6. Hvide vægge.

Hvis du ikke er i stand til at arbejde med paneler i dit rustikke interiør, er du ikke bekymret. Hvide vægge giver en fremragende "blank lærred" for at du kan arbejde med din rustikke indretnings magi. Hvide vægge er lyse, muntre og utroligt alsidige til at skabe en frisk rustik følelse.

7. Træ bjælkelofter.

Ikke ligefrem et baldakin af trægrene, men træbjælker på loftet er stemningsfulde for naturen på sit yderste. Ofte er loftbjælker store, klumpede bjælker, der er en fremragende påmindelse om det store udendørs.

8. Neutral, naturlig farvepalet.

Mens naturen har sin retfærdige andel af smukke levende farver, er den typiske rustikke stil bedst serveret med naturens mere dæmpede toner. Tænk sandfarvede møbler, rige mudderbrune vægge eller fyrgrønne accenter - disse farver er beroligende og stemningsfulde for Jordens mest jordiske mesterværker.

9. Store, klumpede stykker.

Rustik stil har tendens til at favorisere den maskuline, hjertelige side af indretningen. Smukke, feminine stykker vil gå tabt eller i det mindste føle sig meget ude af sted inden for et rustikt, stilfuldt rum. Opt for natur-inspirerede detaljer, der giver forskellig tilstedeværelse og drama.

10. (Faux) dyr huder.

Naturligvis er snakeskin og krokodillehud animalsk, men de er ikke det bedste valg for en rustik indstilling. Overvej de huder, der naturligvis ville findes på, siger en formular. Ligesom zebra eller cowhide tæpper og fåreskind kaster. {Fundet på adlsf}.

11. Balanceeret hvidt og neutralt.

Mens træ er en smuk komponent af rustik indretning, forekommer det at være temmelig dyster og tungt, hvis det ikke er afbalanceret med lidt lys. Hvide møbler, maling eller tilbehør er vigtige for at skabe en behagelig balance og lynhurtige ting op.

12. Ikke-malet træ.

MoreINSPIRATION
  • 15 Rustikke boligindretning ideer til dit opholdsstue
  • Elementer, der er nødvendige for at skabe et varmt, rustikt soveværelse
  • Rustikke træmøbler til stuen

Rustik stil omfavner tingnes naturlige tilstand, og muligheden for at se og føle knottene i træ, dets korn og dets naturlige toner er en stor ting. Dette hjælper med at holde teksturerne i en række træer (fyr, eg, valnød, birk, for blot at nævne nogle få) separat, individuelt og interessant.

13. Naturlige, faste stoffer.

De bedste stoffer til grundlæggelse af rustik stil er uprintede og teksturelle. Linned, uld, burlap og lærred er automatiske valg.

14. Ikke-skinnende metal.

Rustik stil handler ikke om glans og glans; Det handler om det sande gris af naturen. Tænk rust rustfrit metal industriel hardware (gamle traktor dele?) Eller stansede tin lampeskærme. Disse tilføjer en gammeldags følelse til en rustik indstilling.

15. Stykker giver visuel vægt.

Du vil have hvert element i rustik indretning for at bidrage til den overordnede effekt, så tag ikke væk fra større skalerede stykker. Overvej at 10 personers spisebord eller stor lædersnit, fordi rustik stil kan, selv ønsker at rumme sådanne ting. {Fundet på lisagutowdesign}.

16. Naturtilstand.

Hold tingene så tæt på deres naturlige tilstand som muligt for den ultimative rustikke stil.

17. Vævede kurve.

Kurve er en glimrende måde at indeholde diverse (eller grimme) emner på, organisere elementer eller afsætte et designskema. I rustikke indretning, vævede kurve gør alt det.Du kan holde en kurv med logs på pejsens ildsted eller kurve af små miscellany på hylderne eller endda en kurv på kaffebordet for at skjule fjernbetjeningen. (Bemærk, at den moderne skuffe trækker her, hold en moderne atmosfære midt i rustikke komponenter.)

18. Fundede objekter.

Et af appellerne om rustik stil er, at det kan være usædvanligt grønt - fundne genstande, der har en brugt, slidt æstetik, er ofte førsteklasses tilbehør i et rustikt stylet hjem. Overvej vintage træ tønder eller endda en interessant gren til at skabe følelsen af ​​jordnære, tilbage-til-din-rødder levende.

19. Tekstfokus.

Roughened teksturer såsom jute, sisal eller flettet tæpper, (faux) dyrehul kaster, selv slagterblok bordplader og drivvedbelysningsarmaturer, er perfekte valg til rustikke hjem indretning.

20. Understated siddepladser.

Mens siddepladser bestemt ikke behøver at være begrænset til en stub eller en hårdrock (indbegrebet af "naturlige" siddepladser, nej?), Er det bedst bevaret neutralt og diskret i et rustikt rum. Rene linjer, enkle tekstiler og komfort er primære overvejelser for rustikke siddepladser.

21. Accenter, der efterligner naturen.

For små ændringer, der gør en stor forskel i overordnede indretningsordning, du kunne vælge accent stykker, der efterligner naturen. Tænk på en birkløglampe eller messingskuffe trækker i form af kviste til nogle store natur-inspirerede detaljer. {Fundet på tamaramackdesign}.

22. Genvundet staldtræ.

Der er noget om et stykke træ, der bliver rukket op gennem årene af naturlige elementer - regn, vind, sol, sne - det er inspirerende og trøstende. Træstøv har især tendens til at vise sin alder på en ydmyg chic måde. Overvej at finde en måde at indarbejde genanvendt laden træ (eller drivved eller lignende) ind i dit rum.

23. Fede, enkle mønstre.

De fleste rustikke stilinteriører vil blive genert væk fra de frygtelige og nøjeregnende mønstre (tænk blomster og toilje). I stedet for, i overensstemmelse med naturens enkelhed, vil rustikke stil drage fordel af dristige, stabile og enkle mønstre som bøffelplader og madras tikkende striber.

24. Vævet tekstiler.

Intet siger "rustik" som et håndlavet stykke. (Eller i det mindste det helt ufuldkomne udseende af at have været håndlavet.) Vævede tæpper i et sydvestlig mønster ville for eksempel se godt ud foldet og stablet pænt på en træhylde.

25. Moderne rustik combo.

Kombinere de jordiske elementer af rustik stil med et rent moderne design er som at gifte sig med det bedste fra begge verdener. Hold en åben grundplan, opretholde eksponeret naturlig arkitektur, og træk nogle moderne møbler til at starte tingene ud. Store vinduer er nøglen til at skabe en problemfri overgang fra udefra til ind.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar