Første øko podhotel med 3 podhuse i Schweiz

Jeg finder det meget interessant at bemærke, at jo flere mennesker går i teknologi og industri, jo mere opmærksomme bliver de, at de har påvirket miljøet negativt, så de forsøger at komme tilbage til naturen og de gamle måder, vende deres ansigt at finde flere økologiske produkter og gå nogle steder, hvor de kan finde frisk luft, der ikke er forurenet af hele bilens gas og røg.

De bor i storbyer, men forsøger at løbe så ofte som muligt til fjerntliggende områder, hvor de kan have en sund hvile. Derfor er ECO-turismen nu blomstrende. Det er grunden til, at de første gang lavede First Eco PODhotel i Schweiz.

Så den bedste måde at gøre dette på og være vellykket er at finde et fjerntliggende område noget sted i bjergene i Schweiz og forsøge at bygge nogle indkvarteringssteder der. Pods er den perfekte løsning, fordi de er lavet af træ, og de er let monteret på stedet. De er store nok til at huse to turister og tilbyde nok komfort og fred. Det har de grundlæggende bekvemmeligheder og kan sammenlignes med et moderne og behageligt trætelt.

MoreINSPIRATION
  • Et 640 m² moderne Schweizhus
  • Mærkeligt Underjordisk Hus i Schweiz
  • The Lumbrein Residence i Graubunden, Schweiz

De pod hoteller er tilgængelige i to størrelser og er spredt over det alpine område i Flims, Schweiz. Det er enkelt og effektivt, og selvom det ikke er et femstjernet hotel er det fantastisk i ørkenen og også helt øko. Tro det eller ej, dette projekt er meget vellykket, og når det er sneende bjergelskere og skiselskere, bog alle bælgene.

Faktisk var designet af disse bælg inspireret af hytterne bygget af nogle indfødte mennesker, der bor i det sydlige Indien, og det viste sig at være ret effektivt. Bægerne er bygget af et schweizisk firma kaldet ROB (Robust Outdoor Brands), og du kan finde ud af mere om dem her. Og fundet på designboom.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar