Luksus Chalet slår de franske alper ind i den perfekte skiferie

Chalet Mont Blanc kan findes i Megève, en by i de franske alper. Det er en smuk ski tilbagetog med storslået udsigt og adgang til Jaillet pisten (skiløjper). Med sin indbydende indretning, glamourøs indretning og en vidunderlig beliggenhed tiltrækker hytten besøgende fra hele verden, hvilket er et af de mest vidunderlige feriedestinationer om vinteren.

Der er to strukturer. De vigtigste chalet tilbyder i alt fire suiter, mens gæstehytte indeholder en tilføjelse to soveværelser med dobbeltsenge. Andre faciliteter omfatter et legerum til børnene, et rummeligt spiseplads med panoramaudsigt, en bar og et køkken, en vinkælder samt en indendørs swimmingpool.

De sociale områder har gulv til loftglasvægge, højt til loftet og en række jordiske og varme farver kombineret med bløde, komfortable teksturer og glamourøse overflader. Det primære boligareal er en dobbelt højde med et lavt hængende vedhængslys også synligt fra øverste etage.

En spireltrappe lavet af en kombination af metal og glas forbinder spisepladsen med de nedre og øvre mængder.

Belysningsarmaturerne spiller en vigtig rolle i det overordnede design. De har en bred vifte af design, former og størrelser, og de er altid iøjnefaldende, der tjener som indretningsknapper.

Et opholdsområde organiseret omkring en pejs er en del af et rum, der også omfatter en bar. Det er hyggeligt og indbydende og stemningen er raffineret og elegant.

Chaletens vinkælder tilbyder et stort udvalg af gode vine at vælge imellem, som du kan nyde på det opvarmede udendørs loungeområde.

MoreINSPIRATION
  • Chalet Grand Roche - En Juvel I De Franske Alper Komplet Med Luksus Egenskaber
  • Den fortryllende Le Chalet Zannier i de franske alper
  • Hvidpearl Chalet i de franske alper

Beliggende på øverste niveau, er soveværelserne rummelige og elegante, med adgang til deres egne private balkoner og med storslået udsigt over bjergene. Alt træet i deres indretning gør dem særligt hyggelige, selvom dette ikke blander sig i deres sofistikerede appel.

Badeværelserne tilbyder en spa-lignende oplevelse. Marmorbadekarne, det smukke kunstværk på væggene, farverne og de materialer, der blev brugt i hele, blev specifikt udvalgt for at matche det overordnede design af hytten, men også for at skabe en afslappende og beroligende atmosfære.

Et af værelserne er specielt designet til børn. Det er en slags fælles soveværelse og legerum. En hævet platform holder sengene, der er adskilt af gardiner. Resten af ​​gulvpladsen er dækket af puder og gulvpuder. Der er også et tv på værelset og et skrivebord / bord.

Boligen har også en hjemmebiograf. Værelset har ingen vinduer, meget subtil belysning og komfortable sæder spredt langs væggene.

Indendørs swimmingpoolen har et tilstødende opholdsstue samt et fitnesscenter. Og hvis man troede, at dette område er fantastisk, så vil du også nyde den udendørs swimmingpool, som har udsigt over byen og bjergene.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar