Ny familiehjem blander komfort med originalitet

Mi3 er navnet på et boligprojekt, der blev færdiggjort af Cincopatasalgato i 2012. Virksomheden bliver involveret i arkitektoniske, interiør- og møbeldesignprojekter. Grundlagt i 2004 af arkitekt og designer Jose Roberto Paredes, er målet at altid skabe design der afspejler klientens personlighed.

Boligen er beliggende i El Salvador og blev bygget til et nyligt gift par med et barn. Klienterne anmodede om et hus, der ville give dem mulighed for at underholde gæster, men samtidig at føle sig godt tilpas og kunne nyde livet som en familie.

På baggrund af kravene besluttede arkitekterne at gøre stangen til en vigtig del af boligens hele design og struktur. Hovedindgangen er på anden sal, en inspirerende garage, der indtager en stor del af grundplanen og fører direkte ind i barzonen.

MoreINSPIRATION
  • Hyggeligt familiehjem blander kunstnerisk moderne og traditionelt
  • Et stort familiehus med et stort udendørs område
  • Modern Vineyard House blander naturligvis funktion og komfort

Stuen og køkkenet supplerer dette underholdningsrum, og alle tre udgør den vigtigste sociale zone. Her er stemningen meget behagelig og indbydende. Rigeligt naturligt lys kommer ind gennem de store vinduer og glasvægge, mens trægulve giver varme til designet.

Huset indeholder også et spiseplads med et mere formelt indretning, der er forbeholdt familie sammenkomster i ferier og andre specielle lejligheder. Et familieværelse og et fitnesscenter har udsigt over baren og tilbyder udsigt over bjergene og havet. Et studie, der også tjener som læsepunkt, deler plads med gymnastiksalen, så begge ægtefæller kan finde noget andet at gøre, mens de stadig bruger tid sammen.

Det store soveværelse har eget walk-in closet, en-suite badeværelse samt en stor udendørs terrasse. Det tilbyder privatliv, men også smuk udsigt. Som i tilfældet med alle de andre værelser er indretningen enkel og komfortabel på mange måder, men mangler originalitet.

Anden etage rummer et gæstesoveværelse dekoreret med en smag for neutral skønhed samt barnet soveværelse, der har et træhus inspireret design, der giver det et energisk og eventyrligt udseende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar