Design Tips til et organiseret closet plads

Vedligeholdelse af et skab organiseret er hårdt arbejde, især når du ikke er den type, der kan lide at have et særligt sted for alt. Skabets design har meget at gøre med dette, og der er strategier, du kan bruge til at hjælpe dig med at forbedre din oplagringseffektivitet.

For eksempel ville det være meget nyttigt at have separate opbevaringsbeholdere og kroge til dine hatte, strømper, handsker såvel som til alle dine bælter og bånd. Du kunne få en del af en væg dedikeret til dette, eller du kunne bruge indersiden af ​​skabsdørene.

Har du nogensinde tænkt dig at organisere dit tøj på hverdage? Det ville helt sikkert virke sjovt for nogle. Strategien er dog mere nyttigt, når du forsøger at lære børn hvordan man skal organiseres og hvordan man kan klæde sig selv. Tilføj printbar til bøjlerne for at organisere alt i overensstemmelse hermed. {fundet på makelifelovely}.

Til din tørklæde samling kan du tilpasse en bøjle. Ideen er ret simpel og ret genial. Vi fandt projektet om gnistekemi. De nødvendige forsyninger omfatter 10 gardinhager, en buksebelægning, nogle akrylmaling, tape, lim og en svampebørste. Du skal limke kroge til undersiden af ​​hængeren, der danner en slags trekantsformet struktur.

MoreINSPIRATION
  • 7 Tips og ideer til at organisere dit skab
  • 5 ideer til at skabe et mere organiseret skabsrum
  • 4 tips til et klogt organiseret indgangsparti

De cirkulære bruser gardin kroge brugt til det foregående projekt er ikke den eneste type, du kan støde på. Der er også denne slags kroge, som også kan bruges på en praktisk måde i DIY projekter som den på thechicsite. Du kan bruge kroge til at lave en tilbehørsorganizer. Du skal også bruge nogle stofstrimler (fra et par gamle jeans til eksempelvis) og et hulpunch.

Nogle gange er nøglen til at blive organiseret at gøre med de små ting, der giver dig fornøjelse, som det faktum, at dine tøjbøjler ser søde ud og du nyder at se på dem. Du kan sørge for det ved at give dem en simpel makeover. Du kan tage hver bøjle og dyppe den i akrylmaling. Brug forskellige farver til at oprette et opbevaringssystem til dit tøj. {fundet på sugarandcloth}.

I stedet for at gemme alt dit tøj i et stort skab, bag lukkede døre, er en anden mulighed at vælge åbent opbevaring, i hvilket tilfælde et enkelt tøjstativ er alt hvad du behøver. Du kan selv bygge det med kobberrør og fittings. Tjek abeautifulmess for listen over forsyninger og nyttige tips om, hvordan du gennemfører projektet.

Et meget praktisk tilbehør, hvert skabet har brug for, er en skoholder. En sådan funktion ville også passe pænt ved indgangen. Der er flere forskellige typer skoholdere, du kan vælge imellem. En interessant ide, for eksempel, er at bygge en ud af pap. Du kan finde alle de oplysninger, du har brug for på dette projekt på apiecerainrainbow.

En anden mulighed er en gitter sko rack, som ville være fantastisk til sko med hæle. Du kan gøre det ud af trådnet og du kan tilpasse det på en række måder. Sprøjtemaling kan f.eks. Være en indstilling, hvis du vil have stativet, der passer til værelset. Husk at bruge denne mulighed ville betyde, at dine sko ville blive vist. {fundet på burkatron}.

Til de små ting som halskæder og øreringe kan du lave en arrangør af noget kyllingetråd, en ramme, nogle guldspraymaling, nogle S kroge og en hæftepistol. Projektet er ret simpelt. Først sprøjter du kyllingens ledning og kroge. Derefter hæftes det til rammen og trimmer enderne med wire cutters. Hæng rammen på væggen og tilsæt kroge. {fundet på inspireret af dette}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar