Sådan dekorere din gæstesoveværelse til efterår

Med årstidsskiftet er det den perfekte tid til at tage inspiration fra efteråret og give tid til at sove på dit gæstesoveværelse. Redecorating et gæsteværelse, selv med et par enkle trin, vil berige oplevelsen af ​​dine gæster i den kommende sæson. At vide, at deres vært har lavet nogle design valg, der har opdateret deres soveværelse giver besøgende en hjemlig indbydende, der slår selv de hyggeligste hoteller. Tips til at dekorere dit gæstesoveværelse, og husk at være i orden, er lette at følge og sjovt at sætte i praksis.

Tag inspiration fra naturen.

Da vejret ændres med begyndelsen af ​​efteråret, ændrer den naturlige verden sig. Træer går fra grønne til levende røde og dybe gule og modne græskar tilbyder lyse orange toner. Eftermiddagslyset mindskes hurtigere, og luften kan føle sig stadig køligere. At give et soveværelse, der afspejler disse naturlige rytmer, der giver varme og hygge af rige nuancer, vil gøre dine gæster vil forblive til vinter!

Farvetemaer.

Det er en god idé at overveje dit rums eksisterende farveskema, inden der foretages grove ændringer. Gæstesoveværelser bør ikke være kønsspecifikke i deres farvning, og så længe dit værelse er relativt neutralt, vil et par stænk af efterår inspirerede toner være tilstrækkeligt. Tænk ikke bare på dybe bær-røde og gule. Indarbejde appelsiner, brune og guld. Vælg ikke en nuance af en given farve. Tænk på den brede vifte af toner og teksturer, som skoven forlader i løbet af sæsonen. Bland og match dine farver, så effekten er som et patchwork af toner.

Hvordan man wow dine gæster

Lav et øjeblikkeligt indtryk med dit soveværelse design ved at vælge et eller to elementer, der vil få en umiddelbar indvirkning. Prøv et øje, der fanger dybt farvet tæppe eller et efterår inspireret sengetøj. Et par enkle udsagn er bedre end at vende hvert element i rummet til dit valgte tema.

Draperier og bløde møbler.

MoreINSPIRATION
  • 5 hurtige og nemme sommer gæstesoveværelse touchups
  • Tre måder at skabe et varmt og hyggeligt gæstesoveværelse på
  • 10 Swoon-Worthy, inspirerende gæstesove temaer

Overvej at skifte gardiner til dem, der antydes i skiftesæsonen og passer til resten af ​​dit design. Nye gardiner kan være et dyrt valg, men husk at de altid kan tages ned og bruges igen næste efterår. Et billigt alternativ er at simpelthen ændre dine drapebindinger. Kastepuder og puder er ideelle til en efterår inspireret ordning, da de kan placeres rundt i lokalet efter din vilje for at holde kontinuiteten i dit farvetema kørende. De skaber en forholdsvis billig måde at renovere på, og selvfølgelig har de de ideelle kvaliteter til at føje den hyggelige følelse til rummet.

Fall kranse.

Fall kranse kan gøre et godt bidrag til et gæst soveværelse design. Overvej at placere en over sengen eller endda på soveværelsesdøren. Hvis du vælger at lave din egen, er det bedst at bruge kunstige blomster og bær, men der er ikke noget at stoppe dig fra at samle dit eget løv fra vindfald. Kranse gør en god måde at blive kreativ på!

Brug af tørrede blomster.

Tørrede blomsterarrangementer bør nærmer sig på samme måde som i almindelige blomster. Det er dog værd at overveje at bruge en uigennemsigtig vase, snarere end en klar, der passer til dit farvetema. Prøv at eksperimentere med bær for at tilføje et stænk af livskraft til dit arrangement. Tørret hvede gør en ny tilføjelse til et konventionelt blomsterarrangement, der kan løfte hele designet.

Duftende stearinlys.

Det er en god ide ikke blot at fokusere på det visuelle aspekt af dit efterår inspirerede soveværelse. Lysende stearinlys vil føje til det hyggelige indtryk af dit værelse, det er sandt, men duftende stearinlys opfylder dine designideer ved at adressere en anden følelse helt. Vælg et par forskellige dufte, så effekten ikke er ensartet. Ginger, karamel, kanel, vanille, tranebær og krydret græskar giver alt for gode valg.

Nyd dit værelse!

Når du er færdig med genopretningsprocessen, vil den være klar til dine gæster til at fordybe sig. Men hvis dine gæster endnu ikke har ankommet, nyd frugten af ​​dit arbejde ved at tilbringe en nat eller to i dit værelse. Det kan føles som en mini ferie i komfort i dit eget hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar