Marmor Backsplash Inspiration Indenfor Designer Homes

Marmor ser stilfuldt og sofistikeret ud i køkkenet, og på trods af at det kræver konstant vedligeholdelse, er det faktisk et af de mest populære materialer til bordplader og rygplader. I dag er vi interesserede i marmor backsplash, mere præcist dens store potentiale når det kommer til udseende og stil i køkkenet, men også dens indvirkning på omgivelserne og dens rolle i sammenhæng med rummet og et hjem generelt.

Da Luigi Rosselli Architects konstruerede denne private bolig i 2015, så de marmor backsplash som en mulighed for at give køkkenet et raffineret og elegant look, samtidig med at dets design og farvepalet er enkel. Rygspladet slags binder hele værelset sammen og gør det godt i forbindelse med et åbent opholdsrum.

Marmor backsplash matcher køkkenbordene i dette køkken designet af In2 til et hus i Beaumaris, Australien. Det er sort med hvide vener, en kombination, der integrerer køkkenet problemfrit sammen i sammenhængen med det åbne planløsningsområde, som også indeholder et sort, hvidt og gråt områderulle.

Nogle typer af marmor har udtalt åre, mens andre er mere subtile og lægger ikke særlig vægt på mønster eller kontrast af farver. Tag f.eks. Dette køkken. Det blev designet af De Rosee Sa i 2013 i London, og det ser dejligt ud. Farvepaletten er dæmpet og neutral, med en kombination af hvid, lys træ og grå. Marmor backsplash dækker kun halvdelen af ​​vægdelen mellem tælleren og vægmonteret kabinet.

Den type marmor, der anvendes på rygpladen og øen i dette køkken, er velegnet til moderne interiør på grund af dets overdimensionerede mønster / årer. Dette er køkken designet af LSA Architects & Interior Design. til en privat bolig i Australien. Som du kan se, er køkkenet minimalistisk og for det meste hvidt, marmorfladerne er de elementer, der bryder indretningens monotoni. Trægulvene supplerer det på en rigtig god måde.

Uanset om et køkken er stort eller lille, moderne eller traditionelt, kan du ikke rigtig gå galt med en marmor backsplash. Det er den type funktion, der gør rum ser tidløse, ligesom denne duplex lejlighed i Warszawa, ved Hola Design. Dens interiør er indbydende, elegant og sofistikeret uden at være tydeligt knyttet til en bestemt stil eller designretning.

Parring af en marmorbagplade med en matchende bordplade kan være til gavn i nogle tilfælde, for eksempel når der er et ønske om at skabe en sammenhængende og kontinuerlig indretning med sømløse overgange fra den ene overflade til den anden. Det var sådan, hvad Incorporated Architecture and Design gik til, når man planlagde indretningen af ​​denne moderne loftlejlighed i New York.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan sort marmor kan gøre dit hjem mere glamourøst
  • At elske eller ikke at elske en Marble Backsplash
  • Vælge den ideelle Backsplash til dit køkken

Marmor kan potentielt have en meget grafisk effekt på et rums indretning og indretning. Vi finder dette køkken for at få et vidunderligt afbalanceret udseende. Dens marmor backsplash og ø er omdrejningspunktet for rummet og faktisk hele grundplanen. Dette matchende par ser udsøgt ud i kombination med det blanke hvide kabinet, rustfrit stål apparater og massivt trægulve.

Marmor backsplashes og bordplader ser ikke godt ud, når de er parret med minimalistiske og neutrale farvede decors, men også når de suppleres af lige så elegante og iøjnefaldende møbler. Dette lille køkken designet af wUNDERground arkitektur viser en kombination af marmor og træ, både grafisk og både iøjnefaldende.

Der er en rigtig god følelse af plads i denne lejlighed, og det skyldes delvist marmor backsplash og counter combo i køkkenet, som forhindrer den hvide indretning i at blive kedelig og stram.

Marmor kommer i flere forskellige farver og farvekombinationer, og hver sektion er unik i den forstand, at den har et unikt mønster af vener og farvevariationer. For at give et køkken en varm og behagelig atmosfære, overveje en marmor backsplash eller tæller i en jordfarve, som den ene valgt af arkitekt Tiago Patricio Rodrigues til denne lejlighed.

Hvis ikke for marmor backsplash og matchende ø counter, ville dette køkken enten se for simpelt eller for dristigt, og ingen mulighed giver det mulighed for at være i perfekt synkronisering med resten af ​​boligarealerne. Dette er det perfekte udseende for det. Designet var et projekt af Bower Architecture, der forvandlede en bolig fra 70'erne til et moderne hjem.

Ofte gør et køkkens marmor backsplash eller ø det lettere at blande sig ind og se ud som en naturlig udvidelse af beboelsesrummet. Selv om det ikke er lige tilfældet med denne bolig designet af Dubbeldam Architecture, har marmor en lignende rolle i køkkenets sammenhæng, som er afgrænset af en trædeler.

Marmor er et meget alsidigt materiale med tidløs appel, så det ser lige så naturligt ud i traditionelle, rustikke og moderne decors. Feldman Architecture valgte det som et accentmateriale i deres renovering af et klassisk hjem i San Francisco. De ønskede at bevare den oprindelige nåde og charme i hjemmet, og brugen af ​​marmor i køkkenet gjorde det ret nemt.

Dette er en bolig, der har en meget usædvanlig facade. Det er klædt i forvitrende stål og det ser alt rustet og robust ud.Men det er slet ikke, hvordan det ser ud på indersiden. TACT sørgede for at give den en raffineret, minimalistisk og luftig indretning. Du kan bedst bemærke det i køkkenet, hvor marmor backsplash er den visuelle forbindelse mellem det blanke hvide og det mørkfarvede træskab.

At opnå symmetri når man arbejder med marmor er næsten umulig på grund af den unikke måde, hvor venerne er fordelt på hver plade. Det gør vellykkede forsøg som denne en meget mere imponerende. Det er ikke det symmetriske mønster på rygpladen, der gør dette moderne køkken skiller sig ud. Faktisk er det bare en bonus. Det, vi finder mest iøjnefaldende her, er sættet med vedhængslampe mod den hvide baggrund.

Det er let at blive båret væk, når man arbejder med marmor. Det ser ikke meget iøjnefaldende ud, men når det bruges i store doser, kan det overvælde en plads og mindske sin visuelle appel. Det er vigtigt at tage hensyn til rummets overordnede dimensioner. I betragtning af hvor stort dette køkken designet af MLK Studio og Belzberg Architects er, var det muligt at integrere en marmor backplash og matchende bordplader uden at røre indretningen.

Brugen af ​​marmor i dette åbne køkken er både subtil og fed. På den ene side er der en smule marmor sammenklumpet i et lille område (bagpladen, bordpladen og endda gulvfliserne), men på den anden side ser det ud til at være afbalanceret, når man sætter det store billede af hele grundplanen. { fundet på forhånd}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar