Skal have elementer til et moderne køkken

Det tager mere end blot nogle få slanke apparater til at lave et moderne køkken. Som med de fleste ting ligger hemmeligheden i stilen i detaljerne. At have de nødvendige elementer kan flytte dit køkken fra lidt moderne til et virkelig fantastisk multifunktionelt og moderne rum. Her er nogle af de må-have elementer, der vil hæve udseendet af dit moderne køkken.

Indtrækbare tællere

Mens det vigtigste appel af et moderne køkken er dets minimalistiske udseende, skal det stadig være funktionelt. For at holde det glatte udseende betyder det, at det bliver væk, når de ikke er i brug, herunder din køkkenkomfurventilation. Virksomheder som Airforce har en række køkkenhætter, der trækker sig ind i tælleren og ude af syne. Nogle er udstyret med indbygget arbejdsbelysning.

For dem, der foretrækker en gaskomfur eller i et køkken, hvor en indtrækbar hætte ikke er en mulighed, er der en bred vifte af lavprofilerede vertikale spændhætter til rådighed. Farvede minimalistiske hætter, rustfrit stål vinklede modeller og lige rundt vægmonterede hætter er alle moderne og banebrydende design. Zephyr tilbyder et bredt udvalg af disse lavprofilerede hætter, så vel som traditionelle stilhætter, der har en tyndere og mere moderne profil.

Lav profil række hætter

Vaskeskabe med glidepaneler

Generelt, uanset hvad du gør, er køkkenvasken stadig et hul i bordpladen og vandhanen stikker ud fra overfladen. Og mens der ikke er noget køkken der kan gå uden en, er der måder at gøre vasken mindre påtrængende såvel som mere funktionel. Her præsenterer Binova en vask med bevægelige afløbspaneler, der giver dig mulighed for at placere dem, hvor de kan være mest nyttige, uanset om det er ved siden af ​​vasken eller direkte over det.

Nogle gange kan køkkenhanen, der stiger over arbejdsfladen, være et distraherende element, så Valcucine skabte denne indtrækbare kran, der næsten forsvinder, når du ikke bruger den. Den trækker sig ind i vasken og svinger til siden, støder pænt ved kanten og eliminerer vandhanens sædvanlige lodrette linje.

Smart bordpladevask

Eller måske er det sinken selv, der ikke appellerer til dig. Installation af en smart bordpladevask kan tilføje arbejde og betjeningsplads til din tæller. Skyd det glatte udseende af din bordplade med denne teknologi, der hæver bunden af ​​vaskeniveauet med disken, når du ikke behøver at vaske op. Denne fortolkning giver dig stadig adgang til rindende vand, selv når vasken er lukket.

Organiserede, tilgængelige skuffer

Organisationen er afgørende i køkkenet, og det gælder især for moderne stilarter. Dagens køkkenskuffer er mere end bare en bred åben kasse, hvor du smider dine redskaber og værktøjer. De er organiseret organiseret med plads til alt og alt på plads, herunder udpegede slots til knive, som kan omfatte kokkens knive, hvilket eliminerer behovet for en knivblok.

Selv store skuffer gøres mere funktionelle med en lysstribe, der automatisk tændes, når skuffen åbnes. Denne fantastiske tilføjelse slutter riflingens dage gennem en mørk skuffe for at finde en bestemt genstand.

Countertop opbevaring

Hvis du foretrækker at få dine værktøjer lidt mere kloge og ikke udskilt væk i en skuffe, er der stadig muligheder, der arbejder for et moderne køkken. Denne minimalistiske version har ikke kun en bordplade, der glider over vasken, men den har en ryddelig, dedikeret plads til ofte brugte krydderier og kokens knive. Designet holder rodet i det mindste og giver stadig en hel del arbejdsområde, især når du lukker låget over lagerpladsen. Dette efterlader en bred bordplade til at arbejde eller betjene gæster.

Rustfrit stål

Selv med alle de nye tilgængelige materialer, siger ingenting som moderne rustfrit stål. Uanset om du vælger at bruge materialet som en accent eller som overflade til det store køkken, er det en populær - omend højere vedligeholdelse - mulighed. Dette køkken har top- og bund rustfrit stål til bordplader, håndvask og kogeplade, hvilket giver køkkenet et kommercielt udseende.

Dette køkken er udstyret med bordplader og apparater af rustfrit stål, men udseendet er hærdet af væggen af ​​det grå kabinet. Mens fraværet af hardware på kabinetterne og den slanke, lodrette rækkehætte gør den meget moderne, føles det lidt mindre kommerciel.

Specialiseret bordplade opbevaring

Holde madlavningskøkken korralleret og organiseret kan være en udfordring, og en standard knivblok kan tilføje uudviklet rod. Her er udpeget knivopbevaring langs bagvæggen af ​​tælleren en genial løsning af skyhøje knive på en moderne måde inden for rækkevidde. At have så langs alle gør god brug af plads, der ofte er mindre nyttigt.

Tilføjelse af en opbevaringsstang langs bagpladen bag kogepladen er også en god måde at gemme ofte brugte værktøjer på. Det holder dem ude af disken og stadig inden for rækkevidde. De kan også nemt ryddes væk, hvis det er tid til underholdende og du vil have et renere udseende.

Innovative kogeplader

Selvfølgelig kan du designe et moderne køkken omkring standard apparater, men med det nyeste inden for madlavningsteknologi får du et køkken med wow-faktor til at gøre det spektakulært. Ikke alene ser de nyeste køkkenteknologiske innovationer mere moderne ud, de giver en stor funktionalitet til din madlavning. Nedenfor er saucebrænderen fra Ilve.Mens du sikkert kan bringe store potter i kog, tillader dets koncentriske brænderringe også kokke at koge den mest delikate sauce uden at brænde.

MoreINSPIRATION
  • Rustfrit stål køkkenhætte design og ideer
  • 5 stilfulde hætter Moderne køkkener drømmer om
  • Sådan dekorerer du dit køkken ved hjælp af viktorianske elementer

Selvom du foretrækker en gas kogeplade, kan du sparke designet op i et hak med en nyere stil som denne fra Smeg. Den har den nyeste i gasbrænder teknologi og har fin elementer som LED belysning og lunefuld, tilpasses nyhed pot pot risers. Disse fugle ser lidt ud som de svinekærder, der er bagt i en kage, ikke?

Indendørs grillplader er blevet almindelige i mange køkkener, men moderne køkkener har nu endnu mere specialiserede madlavningselementer. Nu kan du lave de samme hibachi-middage, som din favorit lokale japanske restaurant fremstiller med et teppanyaki-element. Selvfølgelig meget mindre end den kommercielle version, er det stadig et bekvemt værktøj til at lave autentisk hibachi-mad. Juggling af knive er valgfri!

En ryddig facade

Kendetegnene ved et moderne køkken er en ryddet facade og et slankt overordnet udseende. Dagens ultramoderne køkkener gør ofte væk med håndtag og hardware sammen, og ikke kun for frysere. Selv nogle af de nyeste apparater, som opvaskemaskinen i dette Miele køkken, har ikke håndtag. Hvordan virker det? Bare banke to gange på opvaskemaskinen, og døren kommer åben. Alle de digitale styringer er skjult i døren, eller i det mindste er det minimalt tilsyneladende.

Bauformats dristigt farvede moderne køkkenmodul har stadig standard vægovne, men opnår et moderne udseende med sin blanke udvendige, skarpe flydende ø og LED-lyse accent.

Tilpasset mad og drikke opbevaring

Moderne køkkener har ikke mere hjemsted for en uovertruffen vinkøler og en køleskab / fryserkombination, og det er i stigende grad et "madbevaringssystem", der kan omfatte komponenter af alle slags afhængigt af dine livsstil og familiepræferencer. Nedenfor er et Miele vintårn, der byder på varieret temperaturopbevaring for røde og hvide vine, elegante kalkstrimler til mærkning af hylder og dejlige serveringsstationer med alle de accoutrements, du har brug for.

Dette eksempel fra Thermador har en væg af forskellige køle- og konserveringsenheder, herunder et vintårn, fryser og køleskabe. Nogle mærker har endda kølet aldrende kølere til ivrig kødædende!

Dramatisk moderne køkkenbelysning

Alle de skinnende, minimalistiske overflader af et moderne køkken er en perfekt ramme for nogle dramatiske køkkenbelysning. Mens belysningen skal være funktionel, gør det cooleste moderne køkken lyset til et centralt punkt i rummet enten gennem farve, form, størrelse eller gentagelse. De ekstra lange, trompetformede vedhæng nedenfor er neutrale, men er et naturligt valg til køkken med dramatiske farver eller geometrisk grafik på væggene, såsom dette Leicht-køkken.

Individuelt er de lange sorte vedhæng i dette køkken af ​​Leicht mildt interessante, men når de gentages i en gruppe på ni, bliver den dramatiske belysning over disken.

Valg af inventar lavet af uventede materialer er også et must for et moderne køkken. Hver enkelt af disse enkle betonbukser indeholder fire løg, som giver dem et interessant design. Den geometriske form er en naturlig for et moderne køkken design, som denne fra Arrex.

Bevægelse i køkkenet

En hurtig måde at gøre dit køkken til et spændende, moderne rum er at inkludere en stor bevægelseskomponent. Mange designmuligheder omfatter nu bevægelige elementer, der hjælper dit rum med at gøre dobbelt arbejde ved at tilføje funktion, udvide brugt plads eller skjule standardkomponenterne i et køkken.

EN Glidende kogepladetilføjer brugbar diskplads til arbejde ved at dække elementerne i kogepladen. Da de fleste parter ender i køkkenet alligevel, giver det dig også en ren, bred udvidelse til at servere mad til gæster fra din bordplade.

Med begrebet et skridt videre producerer Laboratorio Mattoni fantastisk glidende countertop øerder dækker alle elementer i dit køkken - kogeplade, vask og vandhane - med et tryk på en knap. Du kan tilberede en storm til dine gæster, skubbe knappen, glide låget over toppen, og brug øen som servering og underholdende plads. Det er et andet geni koncept at få mest muligt ud af et mindre moderne køkken.

en udskifteligt vandhaneLigesom denne fra Leicht tilføjer funktionen til vasken ved at lade dig flytte vandstrømmen, hvor du har brug for det.

Køkken i Motion fra Del Curto tilbyder en vidunderlig mulighed, hvis du har et lille område, og du vil have et moderne køkken. Dette spisebord spænder køkken og spiseplads og bevæger sig gennem væggen. Når det er udvidet på køkkenet, er det et køkkenbord eller arbejdsområde, og spisepladsen er klar og åben. Træk det til opholdsstuen, og du har et øjeblikkeligt spisebord.

En indtrækbar hætte behøver ikke at være lav profil. En dramatisk køkkenhætte kan være en showstopper i et moderne køkken, især når det kommer ind i en struktur som denne!

EN vask arbejdsstationfår mest ud af et moderne køkken, om det er stort eller lille. Dette køkken koncept af The Galley lader dig vælge komponenter som en indsats skål, kolander eller tørreholder.

Induktionshætte kogepladerer et bestemt must. Du har brug for ventilation, men du vil ikke have en permanent hindring på din tæller, så inddragelige stilarter er den perfekte løsning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar