Multifunktionelt Woody Skrivebord

En af de vigtigste ting i mennesket er foruden hans liv frihed. Han blev født fri, og selvom han måske var en ensom person, kunne han ikke leve lukket i et smalt rum. Måske er dette grunden til, at vi elsker det åbne rum, vi søger mere og mere plads og vi ønsker altid at få et mere rummeligt hjem. Nogle gange er vi aldrig tilfredse med mulighederne, og ideen om at bruge nogle multifunktionelle møbler til vores hjem er mere og mere praktisk og tilfredsstillende.

"Woody" er et af disse møbler, som synskerne Anna-Katharina og Isabelle-Franziska Löhn, skabere af SÖRdesign, forestiller. Det er et bemærkelsesværdigt skrivebord, der har tre niveauer. Det højeste niveau er et bord, så det nederste niveau er overfladen på skrivebordet, og det laveste niveau repræsenterer stolens stol.

MoreINSPIRATION
  • Minimalistisk og multifunktionelt bord / konsolbord
  • Enchord Desk og Mobile Cabinet
  • Den multifunktionelle Poppi Desk

Fordelen ved dette møbel er, at det kan strækkes ud, når du bruger det, og så kan du rulle det tilbage i en kompakt søjle, når du ikke har brug for det. Det er meget praktisk, og du kan også hænge et frakke eller en lille taske. Her kan du arbejde frit og have alt til din rådighed på en organiseret måde.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar