Old Barn konverteret til et rustikt ophold i England

Der er noget om gamle lader, der gør dem meget charmerende, og det er en af ​​hovedårsagerne til, at vi ser så mange lammekonverteringer derude. Processen er ret simpel. Du finder en gammel forladt lada, du køber ejendommen, og så får du en arkitekt til at hjælpe med omdannelsen. Hvis du er heldig, bliver låven et hjem lige så smukt som dette.

Denne dejlige bolig er beliggende i Pusey, Oxfordshire, England. Det plejede at være en lade, men i 2007 blev det omdannet til et hjem af The Anderson Orr Partnership. Den spændende laden var et vigtigt element for projektet, men det var ikke den eneste detalje, arkitekterne måtte bekymre sig om. Laden var ret lille og klienten ønskede, at boligen skulle være lidt mere rummelig. Så opstod der et problem: hvordan man tilføjer plads til boligen uden at gå på kompromis med ladningens design?

MoreINSPIRATION
  • Barn blev til et moderne hjem i Surrey, England
  • Fantastisk Balancing Barn House i Suffolk, England
  • Old Barn konverteret til et moderne hjem designet til underholdning

Den løsning, der blev fundet, var at sænke den nye konstruktion i jorden i stedet for at bygge opad. Den eneste store anmodning, som klienten havde, var at laden skulle indarbejdes i et moderne og åbent design. Boligen blev designet med en åben planløsning og med en afsondret soveværelse suite.

En anden detalje, der viste sig at være en udfordring, var indgangen. Som det sker i de fleste tilfælde, var den oprindelige åbning stor og til siden af ​​bygningen. Men det ændrede sig også, og boligen fik en ny indgang. Arkitekterne måtte også tilføje en flydende trappe, der giver adgang fra opholdsstue til soveværelse suite. Under transformationsprocessen blev mere end halvdelen af ​​bygningen til bagsiden sænket ned i jorden, og det tillod, at de to historier blev indkvarteret uden problemer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar