Perfekt Picnic Pieces: 5 ideer til festlig udendørs spisning

Det er allerede i juli, du er sikkert godt ind i sæsonen med picnics og udendørs spisning. Du kan måske være en erfaren professionel på det, faktisk med din gårdhave bord støvet af og picnic kurv på klar. Men hvis dagene er gået væk, og du ikke har fundet en mulighed for at spise på et al fresco-niveau, lad disse billeder være de første til at invitere dig til at gøre det. Under alle omstændigheder håber jeg at du overvejer at inkorporere disse ideer i din næste udendørs spisestue oplevelse. Fordi de er sikker på at skabe en atmosfære og i sidste ende en oplevelse at huske med kærlighed:

Dekorer luftrummet.

Uanset om det hænger en lysekrone (selv en faux en vil gøre det trick) eller stof krans, noget om at have en iøjnefaldende dangling ovenfor skaber en følelse af målbevidst festlighed i et udendørs spiseplads. Jeg elsker især hvordan denne vintage metalkroner giver en grad af undervurderet sofistikering over to gamle træborde, skubbet sammen for at skabe flere (og mere hyggelige!) Siddepladser til lejligheden.

Toss i behagelige tekstiler.

Måske kan den søde vintage konvertible spørge lidt meget, men enhver udendørs spisestue oplevelse er lavet sødere med nogle komfortable tekstiler. Et blødt tæppe eller to, nogle puder, endda en jakke eller langærmet skjorte til rådighed, gør dig og dine gæster behagelige. De er inviteret til at komme over, lounge og hænge et stykke tid ... hvilket i god selskab er en af ​​sæsonens fineste frynsegoder.

Vælg et stil tema.

MoreINSPIRATION
  • Kreative udendørs spisestue ideer til din påskebrunch
  • 15 udendørs spisestue design ideer til en sommer oplevelse
  • Uforglemmelig udendørs underholdende: baggårdsmat udført rigtigt

Hvis du vælger et visuelt "tema" af sorter (i dette tilfælde sort / hvide striber), bliver selv de enkleste udendørs spiseoplevelser iøjnefaldende og indbydende. Du behøver ikke at overdrive det med at tackle vinyl fisk indretning eller elghoveder. Hold tingene smagfuldt og klassisk (og enkelt!), Hvis du ikke er sikker på hvilken retning du skal tage.

Tilføj farve, farve og mere farve.

Intet siger "fest!" Som en skum af lyse, dristige farver. Fra potted blomster til hængende lanterne til farverige have stole, skaber farve en øjeblikkeligt indbydende udendørs atmosfære, især om sommeren. Kast i en gingham-kontrolleret duge, og du har det perfekte opsætning til en sjov piknik, selvom det er improviseret.

Overvej enkelhedens skønhed.

Glem ikke, at i nogle tilfælde er det bedste stil valg at lade naturen tage kurs. Med et kæmpet træ gård bord og charmerende mismatched træ siddepladser, er dette udendørs spiseplads enkelhed inkarneret ... og det byder besøgende velkommen alle sammen. Jeg elsker minimalismen i træmøblerne i denne industrielle atmosfære, med metalplader og grus.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar