Værelsesdesign ideer til dit hjems mest brugte rum

Da sommeren kommer tæt og med fald lige rundt om hjørnet, føler mange af os behovet for at ændre noget i vores hjem. En frisk ændring til en ny sæson. Hvis du er kløe for at opdatere dit hjemmedes design, men ikke er sikker på, hvor du skal starte eller hvad du skal gøre, her er nogle smukke rumdesign ideer til de typiske fem hovedværelser (køkken, spisestue, stue, soveværelse og badeværelse) at inspirere dit kreative flow.

KØKKEN

Smart funktionalitet.

Nogle gange er det de mindste ting der gør den største forskel. Det er helt sikkert tilfældet, når det kommer til funktionalitet af køkkenkomponenter. Dette redskabsrør, der hviler perfekt i vasken, er et glimrende eksempel på plads-, tids- og besparelsesbesparende køkkenfunktionalitet.

Kogeplader

Denne køkkentilsætning føjer til både renlighed og design af køkkenet. Mousserende chrome kogepladebetræk på ovnen giver en solid skinnende overflade for at reflektere lyset og beskytte komfurelementerne. Parret med mandelfarvet kabinet, føles dette design valg lidt retro på de mest fantastiske måder.

Blødhed med en kant

Fleur stenciling, eller endda bløde kurver på backsplash fliser, på køkkenvæggene tilføjer et dejligt blødt element til et rum, der generelt har masser af hårde vinkler og linjer. Parret med en kommerciel rustfrit bordplade og hvidevarer, er en "blød" designet køkkenvæg eller backsplash et unikt designkomplement.

Kontrasterende ø

Ikke din natur at spille det sikkert? Prøv at kontrastere din ø med resten af ​​dit køkkenskab. Hvis dine skabe er mørkere, prøv en lysere ø eller omvendt. Eller far det ud en helt anden farve for virkelig at øge energien og kreativiteten i dit køkken.

SPISESTUE

Farve-Blast.

Spice up din spiseplads med nogle pulserende juveltoner. Spisestole er en perfekt måde at tilføje en pop (eller seks) farve på, og der er så mange muligheder til rådighed (f.eks. Polstring, plastik, vinyl, læder, træ), du er sikker på at finde din kamp.

To-tons Bench Seat.

Mens trætoner er smukke, kan de undertiden overvælde et rum og få det til at føle sig lidt tungt. Spisestuen, der huser et træbord, træstol, trægulve og endda wood credenzas vil sandsynligvis falde ind under denne kategori. Liven og lette tingene op med en smule to-tone på en eller begge sider af din træbænk.

Lad lys skinne.

En fantastisk spiselys er en ting, men du kan få et design to-fer ved at smide i et spejl i spisesalen. Det er en win-win, fordi refleksionen springer lidt tilbage ind i lokalet, og det øger også den æstetiske tilstedeværelse af din armatur.

Vandrette bordløbere.

Dette er et unikt spin på den traditionelle bordløbers længde, og det er helt sikkert et langt bord til en hyggelig og hyggelig samtale. Selvom det ikke nødvendigvis er en del af spisestuenes daglige design, er enhver mulighed, der bryder et langt stykke ned visuelt, så det føles mere tilgæneligt, altid i god smag.

STUE

Indbygget med et twist

Alle elsker en indbygget. Men måske på grund af denne kendsgerning kan de blive temmelig almindelige temmelig hurtigt. Så skift din for nogle voksne funky sjov i stuen. Vi elsker de mod, quirky lodrette linjer af denne.

Tilgængelig Møbler.

MoreINSPIRATION
  • 11 Living Design ideer til dit hjem
  • 21 Spisestue design ideer til dit hjem
  • 10 Spisestue Idéer til dit hjem

Specielt til stuen, der er kort på plads (eller til den store stue, der kræver designede intuitive "zoner" for at føle sig rigtigt), er lavprofilmøbler med flersidet tilgængelighed en fantastisk mulighed. Hop på denne stilfulde lounge fra nogen af ​​de fire sider, og du vil sidde smuk ... såvel som komfortabelt.

Farveblok med tillid.

I et rum der hviler i palettenfred (fx monokromatiske, dæmpede og / eller jordtoner) er farveblockering en glimrende måde at give visuel interesse uden at afvige fra den samlede vibe. Par farveblokering med en frisk farvefarve, da gulvtæppet og gulstolene vises her, og du har en absolut opskrift på succes.

Warm Woods & Metallics.

Få kombinationer virker også æstetisk set som kølige griser med varme skove. Når du indarbejder en gylden metallisk med træet, er undertonerne ens, mens de forskellige glans forbedrer hinanden ... og alle giver en smuk sidestilling med den grå sektion. Sådan en dejlig, klassisk moderne gruppering.

SOVEVÆRELSE

End-of-Bed Overflader.

Uanset om vi leder efter et sted at sidde mens vi binder vores sko, kaster vores tøj i slutningen af ​​dagen eller kaster pude på før vi klatrer ind i sengen, bekvemmeligheden af ​​en slags overflade i sengens ende kan ikke overvurderes. Plus, det ser bare godt ud og kempt og balancerer alt, der sker ved sengens hoved (fx hovedgærde, natbord, belysning, puder osv.).

Geometrisk slag.

Der er så meget at sige om inkorporering af geometrisk mønster i store doser, især i et monokromatisk rum. Denne væg alene giver alle de visuelle "ekstra" dette værelse vil have eller har brug for. (Vi elsker også lavprofil hovedgærde og udvidet indbygget natbord, hvoraf ingen konkurrerer om opmærksomhed mod en sådan visuel baggrund.)

Floating Platform Bed.

I et moderne soveværelse er dette en sjov måde at gøre din lavprofil seng mere ud, end den faktisk er. Vi elsker dette udseende med et stort vindue og planteliv også, hvilket gør soveværelset generelt til at virke organisk og afslappende.

Til Twin eller ikke til Twin.

I denne fantastiske throwback til en svunden æra med to enkeltsenge i soveværelset, er illusionen af ​​to enkeltsenge skabt med en opdelt hovedgavl. Det er en subtil og ærlig, ret charmerende æstetisk og sandsynligvis en, der ville få dig til at smile hver gang du gik ind.

BADEVÆRELSE

Custom Concrete Bruser.

For stort badeværelse design fra grunden, overvej en brugerdefineret beton (eller betonlignende) bruser. Den industrielle udseende udstråler rawness og luksus samtidigt og er absolut en unik æstetik.

Fritstående badekar.

Hvis du har pladsen, overvej at installere et fritstående badekar for maksimal stil. Disse klassiske armaturer har lavet et stort comeback i design i de seneste år, og det er ikke underligt! De tilføjer et håndgribeligt element af historisk charme med bare den rigtige blanding af moderne appel. Det er en magisk kombination til badeværelset i dag.

Ikke-traditionel vask.

Bare fordi din toilet og badekar er standard hvide porcelæn betyder ikke, at din vask skal følge tropen. Vælg en mørk vask, en kontinuerlig bordplade-udvaskningsenhed eller nogen anden ikke-traditionel vask indstilling for at virkelig sætte dit badeværelse armaturer på toppen.

Ekstra-specielle inventar.

Så mange forskellige badekraner og armaturer er tilgængelige i disse dage; dette kan være en af ​​de enkleste måder at skabe et nyt nyt udseende på badeværelset. Det kræver ikke en større revision, og chancerne er, det kan du selv gøre om aftenen. (Se denne tutorial for at installere et badeværelse vandhane selv, det er ikke så skræmmende som det kan synes!)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar