Scrittarello arbejdsstation

Bevis for at nogle ting er foran deres tidspunkter, og folk kan ikke forstå dem meget godt, når de ser ud, er dette lille skrivebord. Det optrådte i midten af ​​90'erne, og fordi Achille Castiglioni var et visionært folk, forstod han ikke på det tidspunkt på sin tid. I dag er dette skrivebord perfekt til en minimalistisk arbejdsstation med hvide glatte computere og skinnende bøger og magasiner med den eneste farvede ting, der skiller sig ud: en smuk pige i en luftig sommerkjole.

Arbejdsområdet bygger på en fælles filosofi, som folk skal koncentrere sig om på deres arbejde, indtil dagen er overstået og derefter gå hjem og slappe af, have det sjovt, gå ud for et par øl og så videre. Denne ide er helt forkert efter min mening af et stort antal grunde. En af dem er fysiologisk; vi kan fokusere på noget i en stor periode, den anden vigtigste årsag er, at et miljø, der dyrker denne ide, ikke kan producere strålende ideer, fordi vores mine og livet er spontan.

MoreINSPIRATION
  • Privat arbejdshjørne-skrivebord
  • 15 tips til et effektivt miljø til at arbejde hjemmefra
  • Skrivebordslampe værd at arbejde med

Mange videnskabsmænd kom ud med strålende ideer efter at have festet med deres venner eller nogle, der leger med deres hund i parken. Så hvis du vil tænke uden for boksen, få en fra en. Dette skrivebord gør dit arbejdsområde lysere, afslappet, så du føler dig afslappet - den perfekte tilstand til kreativitet. Materialerne af høj kvalitet og vidunderlig hvid finish giver en smule elegance i området samt en dejlig varm dekorative touch.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar