Små kaffeborde pakket fuld af charme og skønhed

Sofabordet, uanset om det er stort eller lille, lavt, rustikt, moderne, lavet af træ, metal eller kompositmaterialer, har en nøglerolle i design og opbygning af ethvert opholdsstue. Det er ofte midt i designet selv om det normalt er små dimensioner og på en måde, der viser sin alsidighed og tilpasningsevne. Små sofabord er måske den mest alsidige af alle, så i dag har vi besluttet at kigge på nogle specifikke designs. De dækker stort set alle mulighederne, fra billige kaffeborde til high-end modeller, borde af glas, træ og marmor, minimalistiske og moderne design samt nogle inspirerede af rustikke sofaborddesign.

Vi starter med karamelbordet, en smuk repræsentation af moderne design og et stykke der spiller med begrebet balance på en temmelig kølig måde. Bordet består af fire tynde metalplader, den ene er bunden, en anden toppen og de resterende to elementerne, der forbinder dem. Designet er enkelt og skulpturelt og passer som et lille sofabord i et opholdsstue, men også som et sidebord i en læsekrog. Du kan få det i flere farver, herunder gul, rød, hvid og grå.

Teknisk set er Cala et sidebord, men der er ingen reel grund til, at du ikke kunne bruge det som et sofabord, hvis du ville. Det kunne passe fint i en lille stue, men også i et rummeligt opholdsstue, der er organiseret i flere zoner, hver med sin egen komfortable sidde- og accentbord. Par det med en gyngestol, en behagelig sofa eller den matchende Cala lænestol. Du kan vælge imellem en aluminium og en teak wood bordplade og en række forskellige farve muligheder.

Hvis du er den type, der kan lide at lejlighedsvis bruge den bærbare computer, mens du slapper af i stuen sofa, kommer Comb 40 bordet til din redning. Det er ikke ligefrem et simpelt sidebord, men det er heller ikke et klassisk sofabord. Det er noget helt andet: et accentbord designet specielt til brug i stuen eller i et andet rum med sofa (eller en lænestol). Den har en C-formet struktur, der gør det muligt for sin base at glide under sofaen og toppen til at passe over armlænet, så du kan bruge dine enheder komfortabelt i en afslappende position.

Shimmer serien designet af Patricia Urquiola er temmelig speciel, og det er ikke første gang, vi nævner dette kølige sofabord eller dets iriserende multikromatiske finish. Dens farve ændres ud fra den vinkel, hvor lyset rører overfladen, hvilket gør bordet ser ud af denne verden. Det er ikke kun kaffebordet, der ser denne magiske ud, men også de andre stykker i samlingen.

Hvis du leder efter et sødt og lille bord til dit hyggelige og elegante loungeområde, skal du tjekke Dizzie H74. Det er bare hvad rummet kræver. Det ligner et miniature cocktailbord og på en måde er det hvad det er. Dette er den runde topversion, men du kan også få bordet med en firkantet eller oval top, der giver os en ide: at kombinere to eller flere af disse tabeller i en klynge. De kunne stadig bruges individuelt, men de vil også se cool, når de er sammen.

Det smarte lille bord, du ser her, hedder Net og er designet af Benjamin Hubert i 2013. Det er lavet af udvidet stål, og det ser let ud og er perfekt til udendørs loungeområder. Der er også en lav kaffebord version, som har de samme egenskaber og lidt forskellige proportioner.

Tabellerne og afføringen i Spider-serien er defineret af stærke, vinklede linjer og geometrier, og deres design udnytter disse detaljer fuldt ud. Alle stykker, herunder det lille sofabord, har sorte stålrammer med ben, der rager udad og er formet som edderkoppeben, derfor navnet på samlingen. Toppen af ​​kaffebordet er lavet af marmor, et materiale kendt for sin elegance og tidløse skønhed.

MoreINSPIRATION
  • Unikke kaffeborde af uovertruffen skønhed og enestående attraktion
  • Runde kaffeborde afslører hemmelighederne i deres smukke design
  • Live Edge Coffee Tables, der fanger naturens skønhed i deres designs

Kan du tro, at denne tabel blev designet i 1967? Det er den heksagonale tabel af Alexander Girard, der var berømt for den mesterlige måde, hvorpå han arbejdede med stoffer, farver, mønstre og teksturer. Bordet har en aluminiumplade med et geometrisk mønster, der afspejler lyset. Det er perfekt som et lille sofabord eller som et sidebord og dets design er smukt og spændende selv efter alle disse år.

Navnet på denne bordserie siger meget om deres design. Dette er Flora-samlingen, en serie inspireret af planter og den kærlighed, som vi tilbyder dem til dem, vi holder af. Det indeholder store og små sofabord og sideborde af forskellige dimensioner. I alt er der fire størrelser og seks farver at vælge imellem. Baserne er lavet af sort kork og toppe kommer i egetræ og valnødfiner.

The Arch Sofabord er lille, og det gør det muligt at være meget alsidigt. Du kan bruge den i en række forskellige konfigurationer og indstillinger og drage fordel af dets lette og elegante design for at bringe stil og skønhed ind i et rum uden at blive et fokuspunkt. Dens design er den perfekte kombination af klassisk og moderne.

Der er meget at elske om rundt kaffe bordet.Det er både simpelt og spændende, elegant og funktionelt, afslappet og elegant, og du kan med succes integrere det i stuer, kontorer og endda i soveværelser, hvor det kan omstilles som et natbord. Du kan finde bordet i tre størrelser og otte forskellige finish.

Falda er et lejlighedsvis bord, hvilket mere eller mindre betyder, at dets rolle og funktion kan ændre sig på baggrund af miljøet og brugernes behov. Den leveres i to versioner, begge med en skulpturel og luftig base lavet af tynde metalstænger og en rund top med en kant. Designet er yndefuldt, elegant og tidløst.

Dette er Mazargues, et lejlighedsvis bord designet af Eric Jourdan. Det er meget smukt og simpelt, med en slank sort lakeret stålramme og en rund bakkeplade i solid valnød. Designet er meget udtryksfuldt og brugervenligt og kan supplere en række forskellige rum og decorer. Vi foreslår at tilføje det til stuen, hvor du kan para det med komfortable sæder og et hyggeligt område tæppe.

Egnede som sideborde, små sofabord eller endda som natbord. Iko-borde bliver så alsidige takket være deres enkle design, kvalitetsmaterialer og mangfoldighed af højde og diameter. Deres cylindriske ben og runde toppe suppleres med glansede guld- eller sorte nikkeldetaljer, som giver et strejf af raffinement til hvert stykke. Du kan finde marmorpladen i otte forskellige versioner.

Det kan være en skammel eller et sidebord og i nogle tilfælde kan det endda fungere som et lille sofabord. Men at kombinere flere træstubbor ville være mere praktisk end at have bare en, især hvis stuen ikke er særlig lille. Under alle omstændigheder kan du nyde den rene og naturlige enkelhed af dette bord, da det giver dig mulighed for at bringe et stykke af det udendørs inde i dit hjem. {fundet på etsy}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar