Rummelig strandlejlighed i Ribersborg, Malmö

Denne lejlighed er ganske rummelig og det er på grund af en meget simpel grund. Oprindeligt var det bestående af to separate lejligheder. De blev begge slået sammen for at danne en enkelt lejlighed. Nu er dette en eksklusiv strandlejlighed og en stor ejendom, der skal bruges både som fast bopæl eller sommerferie. Lejligheden er i øjeblikket til salg til 12,5 millioner SEK.

Lejligheden ligger på 9. etage i bygningen og tilbyder panoramaudsigt og meget smuk udsigt over havet og jorden i det fjerne. Interiøret er rummeligt og organiseret i fire store rum, der måler 187 m2 i alt. Den indvendige indretning indeholder materialer af højeste kvalitet og en overordnet enkel og smagfuld stil. Lejligheden er meget lys og fyldt med naturligt lys. Det har store vinduer overalt, og de hvide vægge bidrager yderligere til det overordnede lyse og rummelige udseende.

MoreINSPIRATION
  • Rummelig 3 + 1 lejlighed med 7 kvm balkon
  • Rummelig studiolejlighed i Vasastaden til udlejning
  • Rummelig lejlighed med to balkoner i Slottsstaden, Sverige til salg

Køkkenet er stort og indrettet med minimalistiske, indbyggede møbler og sort granit bordplader, der skaber en dejlig og tidløs farvekontrast med mens mure og skabe. Stuen er meget generøs i størrelse, har panoramaudsigt over den vestlige havn. I stuen er der to pejs og er forbundet med en stor balkon. Det store soveværelse har et badeværelse og spa, en dobbelt brusebad og et simpelt indretning. Der er også et værelse med eget badeværelse og et klædeskab. Der er også et ekstra brusebad i nærheden af ​​omklædningsrummet. Lejligheden ligger i en bygning fra 1943. {fundet på skeppsholmen}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar