Bæredygtige systemer indlejret i en fascinerende arkitektur: Los Feliz Residence

Designet af Los Angeles-baseret studie Techentin Buckingham Architecture, det Los Feliz Residence tager navnet på sin placering - Loz Feliz-kvarteret i Los Angeles, Californien. Integrationen af ​​det omkringliggende landskab var en stor del af arkitekturen, men beskyttelse af privatlivets fred var endnu vigtigere. Warren Techentin, førende arkitekter for dette projekt, byggede den fascinerende mørkklædte bopæl med levende grønne vinduer, der rammer løvtransformationen gennem årstiderne. Beskrivelsen af ​​denne smukke bolig forklarer arkitektens valg: "Huset er bygget på en neddykket klippehovedkultur, hvorved stueetagen af ​​huset er placeret direkte på niveauet af de omkringliggende træbjælker og det øverste niveau med udsigt over kvarteret baldakin til byen udenfor. Men nærheden af ​​de omkringliggende huse gjorde store åbninger problematisk. I stedet analogt med hollandske teorier om "tørt" design, diagrammatisk form og materialitet blev brugt til at segmentere livet i hjemmet til diskrete "performative boxes" tilfældigt riddled med windows. " Tilføjelsen af ​​en tredje etage gjorde hjemmet mere rummeligt. Den 3.000 kvadratmeter grundplan indeholder levende, underholdende og private rum bygget på bunden af ​​det tidligere hus. Ved at gennemføre bæredygtige systemer og traditionelle metoder til naturlig afkøling har boligen nu indbydende indvendige og udvendige rum og en smuk kunstudstilling.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar