Den chic South Seas bar vogn

Nyd en cocktail hvor som helst du vil have. Det er nu nemmere end nogensinde med South Seas bar cart. Denne møbel har en særdeles elegant og usædvanligt design, der har en slank og meget smuk form og masser af smukke detaljer på overfladen. Strukturen er enkel, men finishen og detaljerne er udsøgte. Vognen er designet til at være funktionel og praktisk. Den sidder på glat rullende messinghjul og det kan flyttes rundt, når du har brug for det. Desuden kan vognen også bruges som konsolbord i resten af ​​tiden. Et sådant produkt kan være meget nyttigt, når gæsterne kommer over. Du kan tilbyde dem en cocktail og servere den på denne elegante vogn. Det er simpelt og smukt og det løser mange problemer.

South Seas bar cart er et vigtigt element, når det kommer til at underholde dine gæster. Vognenes design blev inspireret af antikke stykker fra midten af ​​århundredet. Den håndvævede rattan giver den en meget smuk og interessant tekstur. Det hjælper også med at skabe et kunstnerisk og elegant design. På bunden af ​​vognen er der en skinne, der holder flaskerne og andre genstande på plads. Vognen har også praktiske håndtag på hver side, der gør det lettere at betjene.

MoreINSPIRATION
  • Montclair betjeningsvogn til udendørs brug
  • Chic South Shore City Life TV Stand
  • Praktisk og alsidig go-cart chartreuse skrivebord

Der er to versioner af dette stykke. Der er South Seas bar vogn og der er også South Seas side vogn. De har lignende design og lignende funktioner. Dimensionerne er dog forskellige. Barvognen måler 40 "B x 15" D x 32 "H, mens sidevognens dimensioner er 26" B x 15 "D x 29" H. De har begge en klar lak finish, og begge er fremstillet af de samme materialer . tilgængelig fra 295 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar