Den moderne Maison Keiffer Residence

Maison Keiffer er en meget interessant bolig på grund af den sammenhæng det er placeret i. Boligen selv er ikke så imponerende. Det er et moderne hus med en pæn, minimalistisk design og de sædvanlige store vinduer og glasvægge. Men det interessante er, at huset ligger i et kvarter befolket af traditionelle strukturer, så hvad der normalt ville være bare et almindeligt moderne hjem er her en iøjnefaldende, unik bygning.

Boligen var et projekt af luxembourgsk praksis Steinmetzdemeyer. Det er beliggende i Luxembourg og har et design, der forsøger at afbalancere en række traditionelle elementer inden for et moderne design. Som følge heraf valgte arkitekterne at opretholde det taggade tagdesign, som resten af ​​de omkringliggende boliger har for at gøre det muligt at integrere mere eller mindre i landskabet. De valgte også rød cederbeklædning til alle yderfladerne for et ensartet, lineært udseende.

MoreINSPIRATION
  • Moderne BC House i Monterrey
  • Traditionel vinkælder omdannet til et moderne opholdssted
  • Moderne Maison P + C Residence i Indre, Frankrig

Den trekantede side af huset har sorte cementfiberpaneler og kontraster med tømmerplankerne med hensyn til både tekstur og farve. Boligen har glasdøre i stueetagen, og dette åbner indretningen mod udendørsområdet. Det øverste niveau indeholder børnenes værelser og har et aflangt tidligere vindue, der afbryder de skrånende lofter og maksimerer legepladserne. For mester- og gæsteværelserne blev gavlen bevaret for at skabe en hyggelig atmosfære. {Fundet på designboom}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar