The Travertine Perfect Home i Singapore

På et tidspunkt drømmer vi alle om det perfekte hjem. De fleste af os forestiller det med store soveværelser, lyse interiør og med en stor og smuk pool. Men forestil dig, hvor vidunderligt det ville være at bare træde ud af huset og hoppe lige ind i poolen. Det er en drøm, at ejerne af dette hus kommer til at kalde virkeligheden. Dette er Travertin Dream House. Det ligger i Serangoon, Singapore, og det er designet af Wallflower Architecture + Design.

Huset blev afsluttet i 2011. Det har et moderne design med enkle linjer og funktionelt struktureret interiør. Klienten anmodede om et simpelt hus med masser af brugbart rum, og det ville også indarbejde et grønt. Boligen blev organiseret i to bind. Der er to parallelle blokke, og de er forbundet med en glasbro. Dette overgangsområde tillader masser af naturligt lys at komme ind. For at beskytte huset mod varmen er væggene dækket af tykt travertin og med store overhæng på den vestlige side.

MoreINSPIRATION
  • Moderne hus med kunstnerisk appel og q drømmende design
  • The Black House af Andres Remy Arquitectos
  • Stilfuldt poolhus med moderne design

Det indre af huset er funktionelt struktureret. For eksempel er indgangsområdet, beboerne og soveværelserne anbragt i længderetningen for at udnytte den naturlige krydsventilation og dagslyset. Huset har i alt fire niveauer, og en af ​​dem er nedsænket i jorden. De levende og spisestue er placeret i stueetagen og de overser swimmingpoolen og fiskedammen. Kælderen er til underholdning, og det omfatter også et gæsteværelse. Det tredje niveau huser et rekreative dæk og en taghave.

Det overordnede design er moderne og minimalistisk. Facaden er enkel, og der er en kontinuerlig sammenstilling af solide og gennemsigtige elementer. Vinduerne er meget store, og de kan faktisk betragtes som glasvægge. De giver naturligt dagslys samtidig med at indbyggerne kan nyde panoramaudsigt over det omkringliggende område. {Fundet på archdaily og billeder af Jeremy San}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar